NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, November 11, 2010

baby in black & white contest



nak join klik sini
Contest dianjurkan Sempena Birthday Balqis Yang ke 3 tahun
hadiah2 di taja oleh :

http://babyibu.blogspot.com/

http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/

http://jaijina.blogspot.com/

http://alyaonlineshoppe.blogspot.com/

http://jemariart.blogspot.com/

http://bawakupulang.blogspot.com/

http://syilasyira.blogspot.com/

http://biqclozet.blogspot.com/

kepada birthday girl Damia Nurin Balqis selamat hari lahir yang ke-3...semoga menjadi anak yg solehah...cerdik taat kepada kedua ibu bapa & taat kepada allah..amin...

oleh disebabkan damia xde gambar2 terbaru yg berbaju putih (sebab dah beso2 ni mmg xde baju putih..hehe nanti cpt kotor tu pasal malas bli dia baju putih..) terpaksa la guna gmbr damia time kecik utk join contest ni bole kan anje??heheh..

nama: nurul damia amnan bt mohammad amrul fazlee

umur : 2 tahun 7 bulan

d.o.b : 13 april 2008


4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

datang review...banner contest kat mana ek...tak nampak pun?

ujee said...

chubbynye pipi dia....
meh sini nak geggetttt...heheheheeee
good luck ya...
im one of the contestant....

Nana said...

anje-ok2 dah upload..sorry tertinggal plak

Nana said...

ujee-heheh tu la time kecik2 mmg chubby skang ni kecut abes heh
good luck utk awk ek