NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, November 19, 2010

BabyCooL One-StoP 1st giveaway

nak join klik sini

BabyCooL One-StoP ini adalah lampin kain moden / cloth diapers (CD) dari pelbagai jenis dan jenama pada harga yang SANGAT BERPATUTAN serta mampu beli oleh para ibu.

BabyCooL One-StoP juga bakal menyasarkan beberapa produk lain untuk bayi, kanak-kanak dan juga ibu-ibu (wanita) pada masa akan datang berselang-seli dengan jualan utamanya iaitu CD.

berkenan tgk cd kat bawah ni..murah je...tapi dah sold out la plak..berkenan nk buat gift utk kengkawan yang mana2 baru pas bersalin...ingt nanti 2nd bb (ntah bile ntah hehe) nak kais pakaikan cd la..jimat sket kan?
berminat nk bli cd dengan harga yg berpatutan...sila la ke baby cool one stop
Sweetlittle Kidz Collections's

ada menjual baju tido kanak2, busha dress , berkenan sungguh tgk dress kat bawah ni



name : nurul damia amnan bt mohammad amrul fazlee
d.o.b : 13 april 2008

2 comments:

Imma said...

Comel Damia..
Thanks for joining yeaa..
Good Luck
:-)

Nana said...

tq imma..hehhe