NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, November 20, 2010

contest 'bunga-bunga kehidupan'


wah!! nil dah buat contest la..hehe selalu dok tag nil je wat GA & contest, kali ni nil plak yg organize contest...nil ni salah sorang blogger tegar yang suka join contest & GA juga ni...sememangnye aku dah lama follow blog nil....
nak tau details meh terjah blog nil

ni la dia gambar aku & bunga..gambar lama dah ni..masa ada festival flora kat danga bay tahun 2006 kot kalau xsalah..gile sembab muka kan..heheh

2 comments:

nEa FleriDa / nIL said...

matching je bunga+bju n tdung kak nana.. hehe ;) thanks ya join.. gud luck k!

Nana said...

heheh ok tq