NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, November 19, 2010

contest kesayanganku

ok nak join klik sini
hem...contest kali ni agak meluas skit skop dia...just buat karangan apa saje yang berkaitan dengan tajuk contest iaitu KESAYANGAN KU...
mmg meluas tajuk ni...bole buat pasal benda kesayangan, orang kesayangan, binatang kesayangan..or apa2 saje la yang berkait dengan kesayangan...

ok la...kalau ramai yang buat entry mereka & barang kesayangan kan...aku nak buat entry pasal aku & anak KESAYANGAN aku....sape lagi kalau bukan damia...
rasanya ramai yang dah tau kan...aku ni duduk berjauhan dengan encik suami...jadi hari2 yang aku lalui memang banyak masa dengan damia je....ke sana aku pergi aku bawa damia..ke sini aku pergi aku bawa damia...kat blog aku cite pasal damia..pendek kata...damia di mana2 saje....

kalau sebelum aku ada damia..hari2 yang aku lalui memang sangat2 membosankan...ye la..encik suami balik 2 minggu sekali..tu pun jumpe hanya la hujung minggu je..bila encik suami balik ke tempat keje dia...mula la balik rutin harian aku yang sangat membosankan..duduk rumah sorang2 xde kawan

tapi lain bila aku dah ada damia..kalau dulu aku selalu nanges..bila teringatkan encik suami...tapi skang xde dah...ye..rindu memang rindu..tapi bila ada damia..rindu tu terubat sikit...nak2 ramai yang kata muka damia sebijik mcm muka abah dia kan..betul..bila tengok muka damia..teringat terus kat amrul...terubat skit rasa rindu tu...

pernah sekali boz aku suruh pegi outstation..tapi aku tolak..sebab aku tak sanggup berpisah dengan damia...serius...sampai la sekarang..umur damia 2 tahun 7 bulan xpernah sehari pon aku berpisah dengan dia...mana2 aku pegi aku akan bawa dia...

sepanjang hidup aku...inilah kurniaan yang tak terhingga dari Allah..s.wt dikurniakan seorang anak yang dapat teman aku di waktu aku susah & senang...dia lah racun dia lah penawar..

NURUL DAMIA AMNAN BT MOHAMMAD AMRUL FAZLEE...
ibu sayang damia sangat2....


referral : http://redribbonboutique.blogspot.com
nak tag :
mama zharfan

8 comments:

K.I.N.A said...

ololo..how sweet..^_^..

seme syarat da lengkap..goodluck ye dear..

.: an :. said...

sweet sgt2! gmbo pn comey... neway... all d best n gudluck! =D

Siti Safiyyah said...

sweetnye...mudah-mudahan bile damia dah besar nanti, die akan jadi anak yg solehah..amin :)

ohh ya, tahniah sebab tersenarai jd top4! ^__^

Nana said...

kina-tq..wish me luck!

an-hehe tq yea..

siti-tq siti..doakan sy menang k..

hasrul hassan said...

Salam ... tahniah jadi top 4
http://hasrulhassan.blogspot.com

hasrul hassan said...

Salam .. tahniah dah menang

Ena said...

Memg layak pun nana menang..
ayat2 nya nampak simple tapi sangat touching tau.. bergenang airmata akak nie masa baca.. huhu

btw, congraz again! :D

LittLeMyRsHMaLLoW said...

tAhniAh mEnaNG !
mMg kReatif...
dAn tAcink...hukhuk~
=)