NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, November 27, 2010

CUTE BABY CONTEST by PAPAMAMAZAKWAN

nak join klik sini
ni dia printscreen bukti aku dah follow ketiga2 blog mama zakwan tu dia dalam kotak tu
ok yang ni dah crop sket kasi besau


ha...ni la dia gambau nye...korek...punya korek...punya korek...terjumpe gak gambau damia kat kete hok boh duit2 ni hehehhe...gambau lama dah ni masa bulan 4 2009 time ni damia ngam2 setahun, tgk pipi tu chubby lagi..skang dah kecut dah..hehehe...bolat kan time ni
nama : nurul damia amnan bt mohammad amrul fazlee
d.o.b : 13 april 2008

2 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

sudah terjah! :)
thanks n gud lux!

Nana said...

HEHE OK TQ