NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, January 6, 2011

GAMBAR KENANGAN PERCUTIAN 2010



NAK JOIN KLIK SINI

ni la dia percutian kami ke kuching sarawak pada bulan april yg lepas...pertama kali kami sekeluarga bercuti naik flight, ni gara2 airasia buat promo tiket singgit last year..dekat 8 bulan book tiket ni tau..memang berbaloi tiket flight pergi balik utk 3 beranak hanya RM71 sahaja..caya tak?


ok kalau nak tgk sikit sebanyak info pasal kuching bole tengok SINI
pastu kalau rasa nak baca kisah2 percutian aku kat kuching bole tengok SINI, SINI & SINI

5.1 Nama Percutian Anda: 1st Experience with Airasia


Beri rating 1-5 hendaklah kepada perkara2 di bawah :- (5 untuk yg paling tinggi markah/best/baik/senang/paling ok)

5.2 Hotel/tempat menginap: (4)

5.3 Makanan: (5)

5.4Kemudahan:(4)
5.5 Kebersihan: (4)

5.6.Extra Info: tips kalau nak membeli kek lapis kat sarawak, jangan la beli kek yang paling pemes tu..malas nk sebut brand dia..sebabnya aku beli siap berkulat lagi tau..memang la beli 10 free 1 & harga sepeket RM10, tapi kalau menurut orang2 kampung sekitar kg.boyan tu kek lapis paling sedap nama nye AFIFI.lagi satu kalau nak naik bot ke kampung boyan ni tips yang orang2 kampung boyan bagitau..kalau naik sampan nk seberang dari kuching waterfront ke kampung boyan jangan tanya berapa tambang dia..sebab tambang dia hanya 50 sen saja..tapi kalau korang tanya dan2 tu pemandu sampan akan up harga mayb singgit..paling malang pelancong2 mat salleh penah kena tambang sampai RM5 padahal jarak dari seberang ke seberang xsampai 10 minit pon..

posing gila2 berlatarbelakang bangunan DUN Sarawak

kalau datang kuching mesti wajib posing kt patung kucing ni, ada 3 tempat ni paling besar dia nye tugu sebab ada 3 ekor kucing

kena ngapp ngan buaya sarawak hehhe..

19 comments:

deqlis said...

Salam Nana..
salam kenai yer..
tq join contest deqlis...
wah!! bestnyer percutian nie!!.. i like!!!
gud luck yer ^__^

Nana said...

salam deqlis..
salam kenal juga
heheh tq..

ZanaNordin said...

wah..udah ada blog utk contest yerk.
gud luck nana

Nana said...

tq zana..hehehe tu la malas nk campor contest kat personal blog nanti berat je nk buka

Adyshariz said...

comei je picture 1st tuu..

zahidah dihaz said...

wah, pergi kuching...saya orang kuching sis....hehehehe...
salam kenal...

zahidah dihaz said...

lupa pulak, good luck!!

Nana said...

sha-tq..ehehe

Nana said...

zahidah-hehe ada org kuching sini ek..
salam kenal...
rindu kek lapis sarawak

amiey lee said...

halu nana.. kta bakal ke kuching saja dtg cari info kt blog awak..mana tmpat yang best ek??

.:rizaL:. said...

http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pose-slumber-laptop-contest.html

jom join contest ni

The 7th said...

hello, personally ajak awk join contest The 7th. Try ya?

www.t7th.blogspot.com

happy muffins! :)

Biqque said...

hahaha sama ngan contest baru i! jom ramai2 masuk sini jugak:

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

Biqque said...

anda telah mendapat undi saya :D

Nana said...

amiey-ok saya dah tinggalkan link yg patut emiey tgk hrp2 mebantu k..tq

rizal-tq..join dah

7muffin-tq menjemput bereh!

biqque-heeheh tq very2 much! heeee

EiJa ZaQuaN said...

Goodluck..me dh vote for u..n my adik ipar - Cute Mum

2&5

kalo bole vote 3 kali compom me vote - 2,5 & 28.

anyway tq vote for me..:)

Nana said...

hehe owh ni akk ipar uyun ek
tq yea

shahjiehan said...

bestnya!

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.