NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, November 29, 2010

giveaway Abby Online Shopping

nak join klik sini
Blog Abby Online Shopping ni ada mcm2 beg & purse yang cantik2 & dijual denga harga yang berpatutan..& yang paling penting design ye nampak very up to date belaka..aku dah ternampak satu beg yang aku berkenan hehe..tetiba

Kenapa pihak Abby Online kene bagi Hadiah ni kat aku?sebab aku memang tengah mencari beg skang ni..sebab aku terperasan beg aku tu dah terkoyak..xtau la plak sebab apa jahitan dia nampak dah terbuka..ish! dah la beg tu aku suka...terkoyak plak..so aku harap dapat la beg baru.mana tau ada rezeki ke kan heheh...

ok la..di kesempatan ni saya nak wish kat pihak Abby Online semoga maju jaya dalam bisness anda...semoga dimurah rezeki anda..dengan buat GA ni..insyallah mana tau..berkat dari wat GA ni bisness korang makin2 maju...

ni ada e-card utk Abby online..sila klik kat orang tu ek..
Wish You Success
Wish someone 'All The Best' with this 'Wish You Success' ecard.

No comments: