NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, November 24, 2010

Giveaway " The Best Entry With Sinar Raudah"



nak join klik sini

aku paling suka entry PEMES AKU WEH!!
kenapa aku suka entry ni??


sebabnye entry ni la yang paling terima banyak komen setakat aku berblog hingga ke harini...
total nye semua sekali termasuk ngan komen2 aku ada 51 komen semuanya...
ni semua gara2..gambar kawen aku yang dicilok kendian dijadikan banner kat salah sebuah kedai tekstile yang jauh letaknya kat keningau sabah sana...hehehe..kalau korang nak baca kisah yang lawak tu sila la klik kt link entry tu ek...

pastu en3 tu paling cepat sekali aku dapat feedback dari kawan2 & aku hargai sangat kata2 semangat & dorongan kawan2 ..mana yang kata suruh saman la..minta royalti la..sebab tokei kedai tu dah guna gambar aku tanpa kebenaran...serius..rasa terharu plak..ramai kawan2 yang perihatin..hehehee

& part yang paling bez sekali..entry tu dah buat aku rasa glamer sekejap..hahahah...merasa la juga rasa mcm pemes ala2 artis..kekekek...

nak tag :
1. mama zharfan
2. ibu damia
3. nil

2 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

thanks ye coz sudi join GA sinar raudah, amy minta izin copy header ye untuk di letakkan di fan page..good luck ok

Nana said...

OK...TQ.