NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, November 11, 2010

giveaway sempena birthday yang ke 27,ke-4,ke-28 & anniversary ke-5

wah..penganjur kita ni seorang businesswoman la..tabik2...aku suka wat bisnes2 mcm ni, puan penganjur kita ni pembekal agar2 kering & kuih muih tradisional..selain tu ada juga homemade choc & snacks, ada goodies & hamper juga..pergh...banyak tol bizness puan penganjur kita ni..semoga success ye awak..
nak join klik sini

ni gambar masa celebrate birthday damia kat dalam utan..hehe kat kemensah tempat mandi manda...ekceli xde pon nk celebrate beria2 tiba2 ada sorang kawan bawa cuppies..dia kasi seprise utk damia...kek bezday tu plak sebenarnya saje bli utk makan2 time piknik...tiba2 plak bole tercelebrate kat situ..meriah juga walaupun ada 6 family saje +masuk anak2 lagi..ramai juga la...

No comments: