NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, November 22, 2010

pemenang FM meh cik sini

ok dah ready nk tgk pemenang??
encik random dah pun menjalankan tugas dia..
so ni la dia para pemenang FM fraser hill tu...

no 76 : ibh

no 16 : nadiah

no 67 : cik mot
tahniah kepada semua..
pada yg xmenang jgn putus asa..
xpe nxt time aku akan buat lagi GA yang sempoi2 ok..
tq kepada 85 orang peserta yang sudi join GA yang xseberapa ni

kepada para pemenang sila emailkan address korang kat email ni
fauzana@ipmsb.com

10 comments:

mama tisya said...

tahniah utk smua pemenang

ciK mOt ©™ said...

yeyeyeye menang...llalala...dapat tambahkan fm baru...

Miza Yusof said...

tkda luck lah. tah niah kepada semua pemenang :)

mummy_ayu said...

tahniah kpd semua pemenang!!

nadiah said...

salam,saya menang..
terima kasih ya!

saya dah email..

EiJa ZaQuaN said...

tahniah kepada sume pemenang bertuah..:)) nmpknye x bertuah la nak dptkan FM ni..hehe..

Cute MuM said...

ala..
tak menang lah..
tahniah pada yang menang..

kakyong said...

tahniah buat pemenang bertuah

ibh said...

Wah!..tak sangka..menang.Tq Nana..:)

Faryza said...

tak menang pun...huhuhu
meh blog join contest sy plak
http://faryza27.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html