NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, November 24, 2010

SAAT YANG BAHAGIA by My Precious

nak join klik sini

ni gambar kawen peberet aku..gile malu time nih..abang cameraman suh amrul kiss pipi aku....dah ler time ni ramai adik beradik ada depan pelamin tu..dah kena sakat ngan adik2 amrul..ha..kasi cium..kasi cium..jangan lepas..(ada dalam video time aksi ni dirakamkan...siap suara2 sumbang suh cium xlepas2 tu pon ada record hehehe..)
nama saya : fauzana ismail
nama pasangan : mohammad amrul fazlee ramli
tarikh kawin : 08.07.2006
nama panggilan : yang & yang.. (hehe..dah mcm ying & yang je) aku panggil amrul yang, amrul pon panggil aku yang..pastu kitaorang berbahasa saya : awak : contoh "yang, awak nak makan ke?saya masak"...ha gitu la...(hehe over siap kasi contoh)

PENGALAMAN KALI PERTAMA DI RUMAH MERTUA

lepas sehari kenduri kat rumah aku esok nye kitaorang balik rumah amrul...1st time nak panggil MAK & AYAH masyallah...segan nye...hahah pasainye...selama ni dok makcik & pakcik kan..memang time sebelum kawen amrul penah ckp ala..panggil je la mak & ayah..xmau la aku..blom apa2 nak panggil mak & ayah kan..segan siot...

dah la sebelum aku kapel ngan amrul dulu ktorg ni bezz pren, so aku penah la jumpe MIL aku ni sebelum ktorg ni bergelar pasangan kekasih lagi...time tu amrul kenalkan aku sebagai kawan dia...kira aku kena MIL ni time sebelum bercinta2 lagi...(agak lama juga la kenal tu) tu pasal bila dah rasmi jadi MIL aku..tetiba mulut ni rasa malu nak panggil MAK sebab selama ni asik dok panggil makcik je kan...

masa pertama kali tido rumah MIL..aku bangun kul 6.00 pagi..bese la..nak semayang subuh sama mandi wajib sekali kan....hahahha...time aku bangun nak mandi wajib tu aku tgk MIL aku xbangun lagi..sekali aku kuar dari bilik air MIL ada kat dapor tgh dok jerang air...dia tgk aku kuar dari toilet tros dia cakap..AIIII...awalnye bangun...hahahah...malus gile aku time...sengeh2 je la...sambil tutup rambut ngan towel kengkonon nak kaver la...rambut yang basah tu kan...sebelum kuar bfast aku kasi kering btol2 dulu rambut aku...rumah MIL xde hair dryer..jenuh la aku keringkan ngan towel pastu duduk depan kipas bukan paling laju..nak kasi rambut kering sebelum makan sesama ngan family MIL hahahahhaha....

ok la nak tag :
1. mama zharfan
2. mummy ayu
3.kak zue

4 comments:

Miza Yusof said...

goos luck sis :)

Nana said...

tq..

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
tq ye join contest sy..
haha..dalam maksud pertanyaan MIL 2..;)
gud luck ye..

Nana said...

hahah tu la pasall..
tq.