NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, November 20, 2010

shades contest

nak join klik sini

gambar2 di bawah terpaksa di crop sebab saya tgh dukung cik damia...heheh...dah tu kata syarat mesti seme gambo berspek kan..damia xpakai spek time tu hee...

utk pengetahuan miss genit..saya mmg bole kira bape keping je gambo pakai spek mata ni..sebabnye saya xsuka pakai spek..nanti poning kapla...
alkisah di sebalik gambar ni...sebenarnya...time ni saya ke kuantan ada kenduri kawen kawan..ari jumaat time gerak tu mata ok..xsakit elok je bangun tido ari sabtu, masa ari kenduri tu tiba2 mata saya bengkak +merah kena sakit mata...oleh sebab xmau berjangkit ngan kawan2 yang lain...terpaksa la saya rush ke soping complex pagi2 buta mencarik spek mata...hehehe..
sekali g kenduri pakai spek itam..seme dah sound..eh..eh..mak datin...hahaha..siot je saje la diorang perli aku sebab aku kan xpenah pkai spek itam..tu psl kena perli2 tu....

ok nak tag :
1. ibu damia / ayu
2. mama zharfan
3. kak heze
4. mummy ayu
5. cute mum
6. mama tisya
7. zana mama batrice

7 comments:

ibuayahdamia said...

yeayy..ader tag...ayu banyak gak gambar pakai spek ni...nanti godek2 gambar...good luck

sab said...

ok done syg! di terima.
btw. tq join. wish u gud luck!
hee..slm knl.. :)

keep in touch always..

Mama Zharfan said...

me kena tag ;)
me pun mcm nana, ada dua-tiga keping je kot pic pakai shades ni :P

Nana said...

ayu-heheh tu la byk tgk gmbr ayu pkai shades
jom la join

Nana said...

sab-heheh tq dear..
salam kenal juga

Nana said...

suzi-heeh kita xsuka la pakai shades...pening nanti
xpe2 join je memeriahkan majlis hehe

Cute MuM said...

tq tag..
dah join dah..
susah betul nak cari gambar berspek nie..
dah lama tak pakai..
Gud Luck..