NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, November 11, 2010

stoberri coklat 1st giveaway - blog vs fb


Add Image

nak join klik sini

ok..kalau nk cite antara Fb & blog kan aku rasa aku lagi suka BLOG.sebab nye??
kalau kt fb kita just tepek je gambo kat situ kan tp xbole nk cerita2, kalau kt blog plak kita bole cerita alkisah disebalik peristiwa or sesuatu kejadian gambar tu kan...

pastu kat blog ada macam2 contest & giveaway yang kita bole join...yes memang btol FB pon kdg2 ada juga contest tp xbanyak la..mcm kt blog kan...& then kt blog ni kita bole dapat banyak info dari blogger2 yang lain..contohnye tempat makan bez2, tempat2 percutian menarik, kira blog ni mcm direktori pun ye juga...

pastu kat blog selalu ada wat mcm gahtering utk blogger2 dari situ kita bole join & kenal kawan2 baru..yang mana selama ni kita dok komen2 kat alam maya je kan...& aku rasa bila kita berblog ni kita rasa mcm mudah mesra ngan orang walaupun kita tak pernah jumpe orang tu..heheh ada kah korang juga rasa mcm tu?

& of coz la..blog ni kita bole tunjuk kat anak2 kita bila diorang dah besar nanti..nk tunjuk kat cucu2 kita pon bole...peristiwa2 yang berlaku, or kenangan2 terindah yang pernah kita catat kat blog...kita sendiri pon nanti bila dah tua2 dapat tgk balik..kenangan2 kita masa zaman muda2 dolu...hee x gitu??

No comments: