NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, December 17, 2010

aku nak kasi voucher Mcd free jom cepat!!

sempena hari jumaat yang mulia ni..aku nak wat satu GA yang sempoi gile...mmg senang la..tutup mata pon bole buat..hehehhehe

ok dah sedia dah nak tengok syarat2nye?

1. korang haruslah terdiri dari follower aku yang tersayang...so apa lagi?1st step harus la follow blog aku ni. ( blog aku lagi satu tau..bukan blog contest nih) nak follow dua2 pon bole..

2. tak perlu nk letak kat siderbar, tak perlu buat entry...tak perlu link..tak perlu seme tu.aku malas nak cek2 seme tu...heheh pemaleh!

3. apa yg korang kena buat...just bagi tau aku KENAPA KORANG SUKA BACA BLOG AKU?? sila komen dalam entry ni yek..hee...barang sape komen nye yang menarik hati aku..dialah pemenang nye...xkisah la korang nk buat panjang ke pendek ke..terpulang..tapi jangan la panjang jela2 sangat kang xlarat aku nak baca.jangan la nk ampu lebeh2..plak hahah.. komen seikhlas hati tau

4. sila tinggalkan email korang ok! senang kot nanti aku announce korang xtau ke aku bole email je kasi tau..

tarikh tutup : 17 December 2010

hadiahnye?
voucher Mcd bernilai RM10 voucher ni valid until 30 June 2011ingat...komen kat blog aku yang ni NANA+AMRUL=DAMIA
bukan kat sini yea..aku tak terima sebarang komen kat sini N.A.N.A & CONTEST
aku sebar2kan kat sini takut ada yang xtau plak kan..pasal GA aku kt blog satu lagi tu...

No comments: