NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, December 14, 2010

contest the best moment

nak join klik banner

kenapa aku kata gambar ni the best moment?sebabnye memang dah lama aku tunggu saat ni..jejakkan kaki ke broga hill...bukan sebab dr.sms dah jejak & wat photoshoot...tapi mmg aku dah lama sangat2 teringin nak naik sini sebabnye tempat dia tersangat2 cantik...

yang paling menariknye kan...walau pon aku berdres bagai nak naik broga..aku la insan pertama di antara 6 orang kawan2 aku yang sampai dulu ke puncak hehehe..jangan pandang rendah status aku sebagai ibu...ngeh2x...

salain dari tu tentula saat ni the best moment, sebab aku dapat spent time sama2 ngan kawan2, sesekali dapat kuar ngan kawan2 mcm ni memang bez....walau pun aku dah kawen..aku tetap ada masa untuk kawan2 yang aku sayang..

1 comment:

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

thanx yunk sudi join...
gud luck and all the best...=)