NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, December 28, 2010

CONTEST KAMI KEMBARKAH??

nak join klik banner
meh nk cite pasal kembar aku, kembar lain bapak lain mak hehe

nama : siti rodhiah Aziz
d.o.b : 1.1.1983 (kami sebaya umur 27)

camne aku bole kenal deah?aku kenal masa keje office lama..mula2 tu kitaorang bukan satu opis..deah kat branch lain...satu ari deah kena transfer kat branch setiawangsa..start dari tu la kitaorang kamceng (thn 2005)

kenapa korang suka 'kembar' korang & kenapa korang dengan 'kembar' boleh dikatakan macam kembar??

kenapa aku suka kembar aku?
dia ni satu kepala ngan aku..kira apa yg aku fikirkan dalam kepala..dia pon fikir menda yang sama....lagi satu dia sentiasa ada ngan aku time aku susah & senang...minta je la tolong apa2 ngan deah..sure xde masalahnye...mmg aku harap kat dia je kalau ada apa2 problem...

kenapa korang dengan 'kembar' boleh dikatakan macam kembar??
1. kemana2 kitorang pegi mesti berdua...

2.
kadang2 aku call deah...jom kita g makan..& selalu nye time aku nak call tu sure aku dapat call dari dia..tak pun sms...hahaha..yang ni memang selalu terjadi..apa aku nk cakap ek?kitaorang ni mcm ada intinct la..tau je masing2 tengah mencari masing...

3. kalau deah nk g holiday...sure dia call aku tanya....na..kau free tak jom nak ikut???

4. yang ni selalu terjadi..aku call dia engage..pastu dia call aku cakap apasal aku call kau engage??hahah rupa2nya line kami engage sebab masing2 tengah dok call aku call dia..dia call aku heheh..yang ni mmg banyak kali terjadi...

sepanjang kami berkawan kami dah pegi ke tempat ni holiday bersama2 :
kuantan
terengganu
melaka
pd
fraser hill

nak tag
1. cut mum
2. miza
3. netts


2 comments:

DiNa RiaNa said...

thx nana 4 joined...
comel kamu dengan kembar kamu...
neway..
gud luck k... =)

Nana said...

okt q