NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, December 18, 2010

contest : mummy ila anniversary

nak join klik banner
"KENANGAN MANIS semasa meraikan ANNIVERSARY PERKAHWINAN"


sepanjang 4 tahun lebih aku kawen, kalau korang nak tau, masa 1st wedding anniversary je aku dapat sambut pada hari anniversary yang sebenar 08/07/07 ….masuk tahun ke 2,3 & 4 semua nya jatuh masa hari bekerja…& dah sah2 amrul mmg xde kat KL time tu….tu pasal la…anniversary ke 2,3 & 4 kitaorang sambut lewat kena tunggu amrul balik weken. Itu sebab la aku kata 1st anniversary aku tu memang memorable…

(wat pengetahuan penganjur..saya PJJ ngan suami..saya kat KL husband kt KLuang dari mula2 kawen sampai la skang)

masa 1st anniversary dulu..kitaorang pegi honeymoon kali ke-2 kat Berjaya Hills Colmar Tropical, Bukit Tinggi…memang tempat tu sesuai untuk pasangan2 yang nak honeymoon, suasana romantik ala2 kota france, suasana yg nyaman & sejuk... nak2 bila masuk bilik dia..mak aii..katil ada tiang mmg aku suka…rasa mcm katil orang kawen je..ye la dulu aku kawen xmerasa posing kat katil bertiang heheh…

masa malam tu kitaorang ada romantic dinner kat hotel tu…aish…kalau ingat kan balik kan rasa nak putar je waktu…nak g balik masa time romantic dinner tu…memang ktorang jarang2 pegi romantic dinner..(gambar xde la plak time dinner tu sebab dulu2 xjadi blogger lagi kan so xde la heran nk amek2 gambar makanan sangat hahaahahh…)

so far aku xde la penah dapat hadiah intan berlian, emas permata…bagi aku tak penting semua tu….cukup dengan kasih sayang dari amrul…tu la hadiah yang paling berharga aku rasa…

celebrate our 1st Wedding Anniversary at Berjaya Hills, Colmar Tropical Bukit Tinggi 08/07/2007

kalau nak cite anniversary terbaru plak…masa bulan 7 yang lepas..aku Berjaya buat satu seprise kat amrul…oleh sebab masa anniversary ke-4 jatuh pada hari bekerja..jadinye aku dah plan sesuatu yang gempak yang amrul tak terfikir dek akal…hahahhaha

citenya gini…aritu aku oder la cupcake kat kluang (atas bantuan seorang blogger aku berjaya dapatkan no telefon seorang kakak ni yang amek tempahan cupcake kat kluang sana)…so aku dah pakat ngan kakak tu nanti hantar kan cupcake ni kat satu stesen minyak kat kluang sana..nanti aku suruh amrul tunggu situ..

aku bagitau amrul..nanti bole tak pegi stesen minyak kat taman intan, ada kawan saya jual barang..saya beli barang dekat dia..nanti minta awak tolong ambik kan..amrul yang tak tau apa tau apa2 tu pon mengiyakan je la…hehehe…

sekali bila dia sampai stesen minyak tu, tokei cupcake dah siap2 tunggu dah pastu kakak tu bagi la sekotak cupcake kat amrul…menurut kata kakak tu..amrul mcm blur..sebab kata suruh amek barang…ni apa plak dapat cupcake ni…hahahahah

lepas je dia dapat cupcake tu, dia terus wat video call, dia tunjukkan cup cake tu..pastu cakap thank you…dia tak sangka aku wat seprise mcm gitu kan dia hehehe..ye la…ketika & saat amrul dapat kek tu dia kan kat kluang & aku plak kt KL..so far aku berjaya manage surprise itu dengan jayanya…heheheh…..

surprise untuk encik amrul sempena 4th wedding anniversary 08/07/2010

kalau nak baca entry pasal surprise yang aku plan tu meh klik SINI

5 comments:

Mama Zharfan said...

good luck nana! best entry ni :)ada chance menang ni :)

Nana said...

hehe alamak segan la mz...tq

ILA HAFIZ said...

Time kaceh sudi join my contest.. hehe :)

salam kenalan..apa pun nanti ila bgtau nama pemenang 1-1-2011 nanti.

jomla kawan2 nana join my contest.. peluang masih lg terbuka

Nana said...

ok tq ila..

ILA HAFIZ said...

TAHNIAH NANA!

ANDA TELAH TERPILIH MEMENANGI TEMPAT KE-2 CONTEST MUMMY ILA ANNIVERSARY.

sila tinggalkan alamat email ke ruangan komen http://mummy-ila.blogspot.com/2011/01/3-pemenang-contest-mummy-ila.html