NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Sunday, December 19, 2010

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!


nak join klik banner

kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda?

sebab mmg blog aku xde header pon..heheh tak reti langsung nak buat header ni..mmg kosong je ..langsung menarik...walaupun xde header..insyallah isi kandungan blog tu menarik ngeeeeee...

jeles tau tengok blog orang lain cantik2..ada header lawa..aku hanya mampu tengok je la..nk suh kawan2 buatkan nak ke diorang layan aku ni?kecuali ada sorang kawan tu nama dia izan heheh dia rajin la tlg makeup2 kan blog aku...tu blog aku kemas skang ni pon atas dasar bantuan izan...

kalau nk harap aku mmg xde la nk cantik2 blog aku tu..serius memang tak reti...jadinya...aku admit..header yang cantik bole menarik orang untuk masuk blog kita...header tu la 1st impression kan..kalau orang datang singgah blog kita..so kalau header dia gempak sure orang akan stay & teruskan baca blog kita tu...(ni pada pendapat aku la.sebab aku pon mcm gitu..hehehe..kalau tgk header cantik2 sure aku akan tertarik nak baca blog dia)

ni la rupa blog aku yang lagi satu tu..nana+amrul=damia
tengok la..mana ada header
blog contest ni pon xde header juga...jadinye..kesian kan la kat aku ek..kasi la header utk aku satu ngeeeee...
dalam banyak2 design header kat SINI,aku tertarik ngan header ni..comei je nampak
lagi comei kalau gambar tu gambar aku..ngeh2x....
nak tag
1. cute mum
2. syuhada

3 comments:

Mama Zharfan said...

good luck nana! me nak join gak, sbb teringin nak menang header utkblog contest me tu..tp masih tak de idea

sri said...

hai nana! thanks for joining dear!! good luck and keep in touch! :D

Nana said...

mz-tq..jom cuba nasih
sri-ok tq..