NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, December 25, 2010

contest the whish list

nak join klik banner

contest anjuran http://mummyaeesh.blogspot.com & http://mummyaeesh.blogspot.com

boh 3 wishlist uols utk bday 2011 beserta tarikh lahirnya
1. nak g sabah tu satu je tempat yg blom jejak dalam malaysia insyallah..bln 1 ni klw xde aral nk pegi
2. nak kuruskan bandan ngeh2x
3. nak kamera baru

dob : 14 june 1983

citer psl bday present yg plg best
kena seprise ngan encik suami...masa birthday last year...time tu saya demam..melepet kat umah...asben call tanya wat apa?? tido..saya jawap...(dia kan kt keje kt kluang) so sy ingat time dia call tu dia ada kt kluang...elok je letak tipon....tiba2 asben muncul depan pintu umah sambil bawa sebijik kek SR tros baik demam..hahaha..gile nye seprise..sanggup dia naik moto dair kluang-kl semata2 nk kasi seprise..

teka dlm wishlist ni, yg mana bakal di kabulkan oleh en ahkau (somiku) utk weols sempena bday ku 070111?

1.bali
2.emas permata
3.iphone 4

kalau korang nk join nanti kasi tau dalam komen entry tu:
sy dpt tahu contest ni dari NANA

3 comments:

mummY2Y said...

nana syarat no 2 xdak?

Nana said...

dah wat dah ek tq

Cute MuM said...

kite sebayalah rupanya eh..