NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, December 31, 2010

DAPAT RM100 dengan bergambar dgn Hadiah B'day Yang Paling Best

nak join klik banner

Tulis sebab kenapa hadiah tu paling best...

walaupun hadiah hari lahir aku tahun lepas bukan la intan permata, batu permata..tapi aku sangat..sangat & sangat suka hadiah harijadi aku yang ke-26 sebab??

masa ari jadi aku tu, aku demam...plak tu suami mmg xde kat KL (kami PJJ yea...2minggu sekali baru jumpe suami keje kt Kluang).aku tunggu gak sms dari suami wish epi beday...tapi xde pon..huh! konon2 merajuk la juga...dia xde sms

jam 12 tenghari suami call cakap happy birthday..dia cakap dia kat Kluang...tgh lepak ngan kawan...aku plak time tu memang melepet gila la..demam la katakan..mmg xlarat sungguh..elok je aku suami aku letak telefon..dalam 10mnt gitu tiba2 bunyi hon moto depan rumah...pin..pin...

"assalamualaikum...." eh mcm aku kenal je suara tu...sekali aku keluar..tengok2 suami ada depan mata...ceh!! 10 minit tadi dia telefon aku dia kata ada kat kluang..heheh rupa2nya masa dia call aku dia dah ada kt KL g beli kek kat sercret recipe..

sangat2 seprise ok..menjerit aku mcm xcaya pun ada...korang bayangkan..dia bole bawa moto dari Kluang - KL semata2 nak kasi sepirse masa birthday aku!!yallah..terharu gile..tambah terharu lagi...dia datang KL tu balik hari tau..dalam kul 7 malam masa ari yang sama dia terus balik Kluang...pergh..memang keje gile! hehehe

cite ni penah aku tulis kt dalam blog kalau nk tgk klik SINI

Letak gambar anda dgn hadiah b'day anda- done
Tulis review ckit pasal blog ni....
blog macammacamada mmg bertepatan dengan nama nye...hehheeh mmg btol mcm2 ada
paling suka tengok gambar unik2 & pelik2..kira ala2 mcm website ohtidak! tu la..pendek kata sebut je apa yg korang nak baca
isu pasal sukan, isu2 semasa, cite2 lawak..
pastu yang paling bez op koz la contest DAPAT RM100 dengan bergambar dgn Hadiah B'day Yang Paling Best!!

KENAPA BlogMacamMacamAda harus bagi hadiah kepada anda"
sebabnye kalau saya dapat RM100 tu..saya nak simpan untuk buat duit poket holiday ke langkawi bulan 7 2011, tiket dah book dah tunggu nak terbang je nih...mana la tau kan andaikata saya menang RM100 tu, saya akan buat satu GA & kasi la skit ole2 dari langkawi tu nanti kat follower....

nak tag
1. mz
2. miza
3. aimi razlan
4. ros rusli
5. kak heze

1 comment:

fa10 said...

yg last sekali tu kita setuju..
kita blm ada fm langkawi..