NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, December 18, 2010

gile contest dah

adoyai...sebulan lebey baru aku buka blog contest ni
beratus2 dah ga, contest & lucky draw aku join hahahahah..
xtau nk kata apa ni..
memang dah tersampok hantu contest agaknye....
follower plak kejap je dah 140++ mana datang la ramai2 tu heheh sure maik skodeng contest2 terbaru ngeh2x...
silakan...jemput tgk contest2 baru
tapi jangan curik idea aku ek..tak suke...
klw ada yg curik siap la...
sebab aku dah ternampak ada 2,3 orang tiru..
alah malas je nak kasi link...
tak baik wat gitu...
orang penat2 perah otak ko sedap2 nk tiru ek
lempang laju2 40x baru tau

6 comments:

ibuayahdamia said...

gigih sakan join contest..

tahniah tahniah..

nadiah said...

sama la saya..
naik lengoh tangan menaip..
sorry la selalu je dtg sini tgk GA baru..
sesekali tu kalau xde idea cilok jgk kata2 sis..
hehehe..mintak halal ya!!!

mama tisya said...

sila lempang byk2 kali org itu...hahah..mmg gigih tul....sure byk adiah menunggu

Mama Zharfan said...

kalau terang-terangan kes copycat, soun direct jer nana..it's ur right kan :)

nana, ifa, miza yusu, nadiah, cute mum-->>>memang harcore comper blogger ni hehhehe me tgk masa free--dh panjang list bookark "to join" ni

Cute MuM said...

heheh... me setiap hari cari contest baru kat sini.. jangan marah yer..

@ mama zharfan : hardcore ker?? bosan2 me joinlah...

Nana said...

ayu-heheh mengisi masa lapang..di kala encik amrul jauh dimata kekeke

nadiah-heheh klw nk cilok kata2 xpe jgn colik idea hehehe

eryn-hahah tu la nye...ada la lg adiah tak sampai lg..tunggu abg posmen dtg umah

suzi-hehe sy mmg xde wat a[a kt umah..mmg xde masak2...tau2 je la kan klw amrul xde mmg bosan tu la yg terjah seme contest

cutemum-hhe sy pon selalu msk blog aw klw nk tgk contest2 baru heheheh