NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, December 6, 2010

giveaway anniversay gift idea




nak join klik sini

ok saya nak suggest kan :
Luscious hand bouquet of Ferrero Rocher Chocolate (6) & Red Roses (6) with elegant packaging & decoratives.
Price RM 90

ok..kenapa saya cadangkan hadiah ni?

biasa kita ni kalau nak kasi hadiah kat husband mesti beli wallet, belt, kasut, baju, perfume..menda2 tu seme mcm dah biasa kan...kalau hari2 bukan istimewa pon kita boleh bagi...

emm..biasanye lelaki yang suka kasi choc, flower kat perempuan kan..so apa kata kali ni buat kelainan sikit...sebab apa saya suggest mcm ni?sebab saya pernah buat dulu sekali...time anniversary saya bagi dia sejambak bunga...& guess what?dia sangat2 tak sangka dapat bunga dari isteri dia..hahahah ..muka xbole belah malu2 kucing time dapat hadiah tu...kekekeke...

tak susah pon..apa yang awak perlu buat just masuk je website TELEGIFT
pastu order & bayar through online..pastu tunggu hadiah tu dihantar kepada encik suami...kasi suprise skit anta kt office dia ke...heeheh...saya memang suka bab2 surprise kan orang ni...FYI, saya memang selalu beli hamper, bunga kat TELEGIFT ni...so far dia sangat murah kalau nak dibandingkan ngan company2 yang lain...

ok tu saje cadangan saya...harap dapat membantu...

harap belum terlambat lagi nak wish HAPPY ANNIVERSARY...
semoga kalian berbahagia hingga akhir hayat...amin...
happy 3rd anniversary...

2 comments: