NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, December 30, 2010

giveaway end of year 2010

nak join klik banner
kenangan terhebat masa berblogging tahun ni.
ada dua :

1. blogger's gathering

kenangan terhebat tahun ni masa gathering blogger yg kami namakan gelombang biru..sebab apa biru?cuba tengok tema kami aritu..seme berpakaian biru...ekceli ni 2nd time gahtering yg aku attend, kali pertama dulu xramai mcm kali ke-2, gathering kali ke-2 dihadiri dalam 100 orang kat taman tasik titiwangsa...

mmg ramai blogger2 yang pertama kali baru bersua muka masa aritu..yela selama ni asik berborak kat alam maya je kan...sekali bila jumpe tiba2 rasa mcm dah lama kenal je...hahah tu la dia kuasa BERBLOG..walaupun kita xpernah kenal..tapi terasa mcm kita dah kenal lama
kenapa dia jadi terhebat??event kami masa aritu..telah terpampang di dada akhbar SINAR HARIAN, MAJALAH WANITA & MAJALAH PA &MA sape tak bangga muka masuk paper & magazine kan..hebat..hebat..hehehe2. banyak menang GA & Contest

alhamdulillah..tahun ni memang rezeki menang contest, lucky draw & giveaway melimpah ruah...tahun ni saje menang GA dalam 20 & contest pon lebih kurang 20 tak caya bole tengok kat blog lagi satu kat SINI mcm entry arini saje ada menang 1 teka2 & 1 contest total untuk bulan dec 2010 saje ada 10 kemenangan...alhamdulillah...

satu blog febret korang:
blog MAMA ZHARFAN sebab?dia paling banyak menang contest...sumber inspirasi aku ni heheh

nak tag :
Mama Zharfan

3 comments:

Mama Zharfan said...

heheh good luck tau nana :) terharu sbb u sudi sebut nama me kat dlm entry ni ..mcm tribute plak..chewahh :)

tag noted :)

Nana said...

heheeh ifa pon mention org yg sama
heee tq...

yad'z said...

tahniah.... pemenang tempat ketiga GA ni.... sila berikan detail nama dan nombor phone di MiszEya_92@yahoo.com... as soon as possible ye... tq