NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, December 8, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com



nak join klik sini

kenapa anda mahukan voucher ini?

hehehe..bila tgk je contest ni kan buat saya tersenyum sengeh sampai telinga...
sebab apa??memang saya ada plan nk g dinner kat sini ngan amrul...
sebab saya ada janji dengan dia..lepas dia abes je kursus sebulan tu saya nak belanja dia makan kt look out point...

yela..kami kan terpaksa berpisah selama sebulan..(jumaat ni baru amrul balik..selepas sebulan seminggu xberjumpe) so saya ingat nak kasi amrul happy..& nak meraikan sekali kenaikan pangkat dia dari KOPERAL kepada SARJAN...memang start dari 2/11/10 aritu amrul naik pangkat saya belum celebrate lagi untuk dia..memang xbole celebrate pon..sebab lepas je naik pangkat amrul terus run kusus...

ekceli kitaorang penah 2x makan kt look out point, tapi bukan dekat
Haven Restaurant tapi ada restoran werstern kat hujung tu ntah apa nama ntah, sekali dulu pegi time tgh pregnant 7mths & 2nd time pegi time dinner ngan amrul sebelum dia g kusus sebulan juga (masa tahun 2008)

kalau saya menang...saya nk blanje encik sarjan saji ops..silap en sarjan amrul ni la hehehe..
ni gambo dulu2 time pregnant muke xsemenggah langsung...hehe malas bersiap tu pasal xde seri
serius..view kat sini sangat2 cantik..nak2 time malam..bole nampak view KL, sejuk...siap ada kabus melintas depan muke time tengah dinner...haih...beznye kalau dapat voucher tu..bole g dinner sambil mengimbas kenangan zaman cintan cintun hehehe..


nak tag :
1. kak heze
2. mummy ayu
3. izan

2 comments:

Eyriqazz said...

Salam,

thanks join give away....seronok kan dinner sana..

p/s ;tgh propose utk tambahkan sponsor dari haven restaurant,kalau diorang accept,blela tambahkan hadiah...

Nana said...

ok..tq
mmg seronok
view cantik +romantik heheheh