NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, December 18, 2010

i love giveaway my biqqueblogspotcom

nak join klik banner
entry yg saya suka kat blog biqque ialah entry FRASER HILL

kenapa saya suka entry tu?walaupun biqque kata tak yah baca pon entry yang dipilih...tapi saya dah khatam entry pasai Fraser Hill tu...sebab apa??
sebab kita melalui pengalaman yang sama....mcm ada "KIMIA" je kita ni ngeh2x...

lepas tu bila saya baca entry Fraser Hill tu banyak sangat yang sama dengan pengalaman saya ke Fraser Hill..kira nye bila saya baca entry biqque seolah2 saya baca entry Fraser Hill saya..hehehe..banyak persamaan

contoh :

1.
"Lagipun takde pe kat situ" - petikan kata2 biqque dlm entry Fraser hill

"serius kata memang xde apa pun yang menarik kat sini" petikan kata2 sy dalam entry Fraser Hill

hehehe..jumpe gak geng yg kata mmg xde apapun kt sana...stakat clock tower tu je la bez..
pengalama kita sama..sy pon pegi balik ari je....

2.
"I PENING KEPALA GILA BABI SEBAB JALAN BENGKANG BENGKOK!!! ARGH!!!" petikan kata2 biqque dlm entry Fraser hill

"jalan dia..serius cakap memang bengkang bengkok kalah ular sawa...kalau nk banding jalan tapah-cameron yang aku rasa teruk tu kan..jalan nk ke fraser gill lagi la teruk...jalan kecik & sempit.memang pening la..." petikan kata2 sy dalam entry Fraser Hill

ha..kalau biqque nk tau ada kwn sy eksen gile dia kata xpening pon naik fraser hill..see bukan saya sorang je ckp pening kan?biqque pon ckp gitu...hahaha...sape kata tak pening mmg penipu besar mahluk allah tu kekekeke....

3.
"Lepas masuk jalan tu, tak lama skit ada Empangan Sungai Selangor. Wahhhh cantik sungguh pemandangan! Kitorang benti kejap tangkap gambar" petikan kata2 biqque dlm entry Fraser hill

"on the way nak balik kl tu singgah ler kat empangan kuala kubu bharu ni..cantik view dia..tu pasal la sanggup turun walau pun tgh2 panas" petikan kata2 sy dalam entry Empangan Kuala Kubu Bharu

cantikkan empangan tu?bezanye biqque amek gambar masa on the way nak naik FH, tapi saya plak amek gmbr time dah turun dari FH.siap wat ala2 photoshoot lagi...kat empangan tu

******************************
ha..kat bawah ni plak gambo2 di mana kita posing di tempat yg sama..
mcm ni. hubby biqque posing kt depan shahzan tu kan...
sorry ek cilok gmbr hubby biqque hehehe....

pastu kt bawah tu plak gambo sy & kengkawan bergambo di tempat yg sama..(sy yg bertudung tu..xsedar diri nk lompat gak ngeh3x...)
yang ni plak gambar biqque baeek punye posing kt empangan..cantik kan?
gambar kat bawah plak..gambo saya & kengkawan posing juga kt empangan
ok la tu saje untuk kali ni....hehehe...fuh...letih wat entry ni kena korek entry2 lama kekekek....tp tu la..seronok bc kisah fraser hill biqque tu..wat saya terkenang2 pengalaman ke fraser hill bersama kawan2..& sumpah..serik dah kot naik fraser hill...heheheheh

pst:biqque...saya tengah meneruskan baca entry pasal sabah plak...sebab bulan depan sy nk g oliday kat sabah bah...heee..bole amek info sikit2 kat sini...tengok tu...biqque tak rasa lagi ke kita ni mcm ada "KIMIA"?kekekek.....

2 comments:

Biqque said...

omg...

i think we already have a winner :)

tx for joining!

Nana said...

heeeeee..Blushing me...
ok tq biqque