NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, December 15, 2010

JOM JOIN CONTEST Tiqaa Wonderland!

oleh sebab ada 2 kategori so aku pilih nk join dua2 gak heeee...tamak haloba punya olang
kalau korang nak join meh klik SINI

contest ni xde banner mmg sempoi je...xyah nk suh follow, xyah nk suh ltk kat bloglist...tak yah nak like fb hahaha..gile perli tu ngeh2x...

untuk kategori Gambar candid saya
aku pilih gambo ni..nampak sangat tengah tak ready, gaya mcm orang nak tahan berak je kan hahaha...mcm gaya masa idayu gelek 360 darjah pon ada aku tgk ngeh2x...
sebenarnya aku segan gile nk tepek gambo ni..mmg xpenah tepek kt blog & fb sebab muke tgh tak ready kan haha..tp xpe demi contest ni aku sedia tepek.
untuk kategori Senyuman kegembiraan
untuk kasi kaber gambo yg malu kat atas kan..
aku pilih gambo ni sengeh sampai tlinge cik kak..nama gaya dia hahahah...
nak tag
1. cute mum
2. mz

3 comments:

miya said...

candid pun cute je gambar tu. gud luck yah!!

tiqaa said...

suka gambar candid tuh. hehe. goodluck :D

Nana said...

miya-hahah lawak la gambo candid tu...eeheh tq

tiqa-hahah..suke ke mcm hape je..tq