NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, December 1, 2010

KAWAII PHOTO CONTEST

nak join klik sini
alamak menerjah saat2 akhir ni
harap2 diterima lagi la yea..


kenapa aku pilih gambar ni?satu nye sebab gambar ni menepati ciri2 yang penganjur nak kan...menutup aurat...heheheh pastu aku suka sangat2 gambar ni sebab pamandangan kat sini tersangat2 cantik...jadinye aku xde la edit banyak2 sgt...kasi edit skit2 je...supaya originality gambar tu tak terjejas....aku xreti sgt bab2 edit gambar..just edit kat PHOTOSCAPE je....senang klik je then otomatik dia akan edit..pastu kena ikut kreativiti kita la..nak kasi soften ke sharp ke..blur ke...tu seme ikut pada kreativiti

No comments: