NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, December 10, 2010

kidz garden contest Aku Suka Taman

nak join klik sini
oh yea time ni kami main2 boyan kat taman mainan kt fraserr hill jauh gile g main buai kan heheh..mmg xde orang..aman damai relaks2 kat taman xyah nk rebut2 or q ngan orang nak main menan tu seme heheheh
Tuliskan 3 Perkara BEST yang anda dapat kat Blog Kiz Garden ni
1. gambar seme de vass ok..suka tengok rasa nk geget je
2. ada blog tutorial..aku mmg lemah skit bab2 gadget ke widget ke mmg selalu terjah blog2 yg ada tutorial..so mmg bez
3. pastu tgk blog ni mcm sempoi la...

nak tag
1. mz
2. miza
3. nil

2 comments:

KizZ said...

hi...

TQ for joining tis contest yah..

nantikan keputusannya..

Nana said...

ok tq