NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, December 16, 2010

kontest gambar saye tak cantik kalau tak edit

nak join klik banner

kalau nk cite bab2 edit gambar ni aku memang tak reti...kalau nak pakai adobe photoshop, tu mmg serender la...biasa kalau nk edit pakai photscape, tu je la aku reti & lagi satu picnic
ala..edit ni bukan apa..saje nak kasi gambar nampak lebih menarik & lebih hidup...tak caya tengok gambar kat bawah ni :

gambar kat bawah ni masa aku g broga hill bulan lepas..dah banyak dah contest aku tepek gambar kat broga ni..sebab tempat tu lawa

gambar sebelum edit..nampak pudar je..xmenarik kan?
selepas di edit : kan nampak hidup skit gambar tu...ber shining2 muke tu heeee
nak tag
1. cute mum
2. ibu damia

2 comments:

haNem said...

nice jugak..semoga bermenang..hihi..
dah letak link my belog kat blog list??

Nana said...

dah ltk..