NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, December 16, 2010

Memorable Anniversary Contest By Lelord


nak join klik banner

memorable anniversary

sepanjang 4 tahun lebih aku kawen, kalau korang nak tau, masa 1st wedding anniversary je aku dapat sambut pada hari anniversary yang sebenar 08/07/07 ….masuk tahun ke 2,3 & 4 semua nya jatuh masa hari bekerja…& dah sah2 amrul mmg xde kat KL time tu….tu pasal la…anniversary ke 2,3 & 4 kitaorang sambut lewat kena tunggu amrul balik weken. Itu sebab la aku kata 1st anniversary aku tu memang memorable…

masa 1st anniversary dulu..kitaorang pegi honeymoon kali ke-2 kat Colmar Tropical, Bukit Tinggi…memang tempat tu sesuai untuk pasangan2 yang nak honeymoon, nak2 bila masuk bilik dia..mak aii..katil ada tiang mmg aku suka…hehehhe…rasa mcm katil orang kawen je..ye la dulu aku kawen xmerasa posing kat katil bertiang heheh…

masa malam tu kitaorang ada romantic dinner kat hotel tu…aish…kalau ingat kan balik kan rasa nak putar je waktu…nak g balik masa time romantic dinner tu…memang ktorang jarang2 pegi romantic dinner..(gambar xde la plak time dinner tu sebab dulu2 xjadi blogger lagi kan so xde la heran nk amek2 gambar makanan sangat hahaahahh…)

so far aku xde la penah dapat hadiah intan berlian, emas permata…bagi aku tak penting semua tu….cukup dengan kasih sayang dari amrul…tu la hadiah yang paling berharga aku rasa…

Align Centergile debab kan time ni berat 60kg!

kalau nak cite anniversary terbaru plak…masa bulan 7 yang lepas..aku Berjaya buat satu seprise kat amrul…oleh sebab masa anniversary ke-4 jatuh pada hari bekerja..jadinye aku dah plan sesuatu yang gempak yang amrul tak terfikir dek akal…hahahhaha

citenya gini…aritu aku oder la cupcake kat kluang (atas bantuan seorang blogger aku berjaya dapatkan no telefon seorang kakak ni yang amek tempahan cupcake kat kluang sana)…so aku dah pakat ngan kakak tu nanti hantar kan cupcake ni kat satu stesen minyak kat kluang sana..nanti aku suruh amrul tunggu situ..

aku bagitau amrul..nanti bole tak pegi stesen minyak kat taman intan, ada kawan saya jual barang..saya beli barang dekat dia..nanti minta awak tolong ambik kan..amrul yang tak tau apa tau apa2 tu pon mengiyakan je la…hehehe…

sekali bila dia sampai stesen minyak tu, tokei cupcake dah siap2 tunggu dah pastu kakak tu bagi la sekotak cupcake kat amrul…menurut kata kakak tu..amrul mcm blur..sebab kata suruh amek barang…ni apa plak dapat cupcake ni…hahahahah

lepas je dia dapat cupcake tu, dia terus wat video call, dia tunjukkan cup cake tu..pastu cakap thank you…dia tak sangka aku wat seprise mcm gitu kan dia hehehe..ye la…ketika & saat amrul dapat kek tu dia kan kat kluang & aku plak kt KL..so far aku berjaya manage surprise itu dengan jayanya…heheheh…..

kalau nak baca entry pasal surprise yang aku plan tu meh klik SINI




7 comments:

Cute MuM said...

suka katil ada tiang ker??
me ari2 tido atas katil ada tiang tue, tapi sekarang tido atas tilam jer.. hehe..

Nana said...

heheh katil tiang mcm romantik je hahaha

Lelord said...

tq & good luck beb.lulus
hahaha katil kawin aku tiang separuh jek

Nana said...

hehe ok tq..ok gak ada tiang aku nan ado

nieda said...

bestnya surprise mcm ni..

Nana said...

nieda-hehe sekali sekala kena wat mcm ni wat kelainan

Shiela Latif said...

memang memorable...suprise yang menarik!!...gud luck k =))