NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, December 31, 2010

MIAKIDIDDLES Year End Giveaway

link to M.I.B




nak join klik sini

wow...teruja gile baca kisah penganjur pasal Penyusuan semasa travel overseas .salute gile la..banyak betul stok EBM...dulu saya pun ada pam juga kt office, tapi tak dela sebanyak itu..
pasni kalau nk amek tips pasal bfeeding memang sesuai sangat refer blog Momma Mia

nak join dua2 kategori

jawapan A = 16 bungkus storage bag EBM
Jawapan B = aktiviti paling bez bila damia tersesat jadi anak jepun tu hehehe..comei gile pakai kimono pastu bila dah pakai kimono nama dah tukar jadi Diozuki Damia hahahah..lawak la..

by the way..nama anak kita sama la..DAMIA juga...heee...


1 comment:

Momma Mia said...

salam nana :)
thanks for joining n good luck yer :)