NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, December 21, 2010

My Anniversary GiveAway

nak join klik banner

surprise untuk encik amrul sempena 4th wedding anniversary 08/07/2010
ok sebelum aku nak cite pasal gambar ni, aku nak kasi tau kat puan penganjur..aku ni PJJ ngan suami..sorang kt Kluang (suami kt kluang) sorang kt KL (aku kt kl) selama 4 tahun kawen ni, mmg ktorang duduk berjauhan..so takut nanti penganjur baca cite tak paham kan..aku kasi explain dulu kedudukan kami hehehe

masa bulan 7 yang lepas..aku Berjaya buat satu seprise kat amrul…oleh sebab masa anniversary ke-4 jatuh pada hari bekerja..jadinye off coz la kitaorang xdapat celebrate masa hari tu kan...tak bermakna kami berjauhan kami tak ingat tarikh tu.. aku dah plan sesuatu yang gempak yang amrul tak terfikir dek akal…hahahhaha

citenya gini…aritu aku oder la cupcake kat kluang (atas bantuan seorang blogger aku berjaya dapatkan no telefon seorang kakak ni yang amek tempahan cupcake kat kluang sana)…so aku dah pakat ngan kakak tu nanti hantar kan cupcake ni kat satu stesen minyak kat kluang sana..nanti aku suruh amrul tunggu situ..

aku bagitau amrul..nanti bole tak pegi stesen minyak kat taman intan, ada kawan saya jual barang..saya beli barang dekat dia..nanti minta awak tolong ambik kan..amrul yang tak tau apa tau apa2 tu pon mengiyakan je la…hehehe…

sekali bila dia sampai stesen minyak tu, tokei cupcake dah siap2 tunggu dah pastu kakak tu bagi la sekotak cupcake kat amrul…menurut kata kakak tu..amrul mcm blur..sebab kata suruh amek barang…ni apa plak dapat cupcake ni…hahahahah...& kata tokei cup cake tu lagi muke amrul jad merah padam mcm malu2 cipan sebab terkan seprise yg dia tak sangka2 hahaha...

lepas je dia dapat cupcake tu, dia terus wat video call, dia tunjukkan cup cake tu..pastu cakap thank you…dia tak sangka aku wat seprise mcm gitu kan dia hehehe..ye la…ketika & saat amrul dapat kek tu dia kan kat kluang & aku plak kt KL..so far aku berjaya manage surprise itu dengan jayanya…heheheh…..

gambar cup cake tu telah di emailkan oleh tokei cup cake sehari selepas dia anta cup cake tu kat amrul...& aku ada cite kan kat dalam blog pasal serpise yg aku buat tu
kalau nak baca entry pasal surprise yang aku plan tu meh klik SINI

2 comments:

Roszaneza Danny said...

Salam.. Wahhh, romantiknya.. hehehe..
anyway PJJ tu bkn suatu yang luar biasakan zaman skrg ni.. apa yg pnting saling syg menyayangi dan jujur antara satu sama lain..
well.. gud luck tu u dear..
suka cara Nana wat suprise tu..
cam bleh pakai jer idea tu pasni..
tp kiter ngan B bukan PJJ cam Nana n hubby la.. hehehe

Nana said...

hehe...romantik ke
btol PJJ skang dah biasa dah..
ramai kwn2 senaseb gak
ok tq