NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, December 16, 2010

mypassionmycraft first giveaway

nak join klik banner
kalau aku dapat kain sarung sarawak ni, aku nak buat kain jenis kembang payung & bole mix & match pakai dengan kebaya plain.sebab aku memang banyak kebaya plain yang selalu aku mix & match...mcm contoh gambar kat bawah ni:

kain yang sama tapi baju lain2 bole mix & match..kain sarung corak pua kumbu ni aku beli kat sarawak bulan 4 lepas, cantik design dia..rugi tak beli banyak2..

No comments: