NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, January 20, 2011

new year giveaway by kedaigambarkami

nak join klik banner

gambar..sape yang tak suka bergambar cuba angkat kaki??heehe...
sekarang ni memang dah trend...photoshoot sana sini...
majlis ari jadi, majlis cukur jambul,segala serbi majlis la...semua style upah photog sebab nak kan gambar2 yg berkualiti...

haih..teringin rasanya...nak wat outdoor photoshoot satu family...
penah dengar tak kata2 ni
a picture tells a thousand words

mai tengok apa yang aku suka kat kedaigambarkami
hasil kerja yang sangat kreatif....
macam photobook baby baru lahir ni..haih beznye...kalau la dapat satu mcm ni kan
outdoor photoshoot untuk pengantin..bertuah sungguh pengantin2 zaman sekarang..gambar kawen semua meletup!! aku dulu tak merasa pun macam ni
eh macam kenal je family ni...heheh
outdoor photoshoot utk family...yang ni aku sangat2 berkenan..serius...lawa sangat dengan latar langit yang biru tu dengan props payung yang aleesya & ayuine pegang tu..gambar ni paling terbaek!!
referrer : nad mama zakwan
korang kalau nk join jgn lupa mention NANA sebagai referrer ye..tq


It's more than meets the eyes!Jom ke KedaiGambarKami(www.kedaigambarkami.com) sekarang!"

4 comments:

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

good luck ;) war2kan kpd kawan2 utk join ye...mana tahu nana dpt at least jadi top referrer ..;)

ibuayahdamia said...

good luck yer...

hahaha..ntah lah macam kenal jer gambar paling bawah tu kan..spa erkk??? ekeke

aibaks said...

nice gamba tu..

Lulu caldina said...

Good luck...ngee