NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, December 8, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!


nak join klik sini

Mula berkawan sejak tahun berapa?
masa keje opis lama tahun 2005
Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
ni la dia deah..kawan baik aku dunia & akhirat...aku sayang deah...dia la sorang2nye kawan yang sangat2 memahami aku...kami satu kepala..mmg dua2 gila2 tapi deah lagi gila..hahhaha....

fyi, aku ni PJJ ngan husband, so walaupon aku dah kawen, life aku mcm orang bujang..sebab en.suami jauh kan..so banyak masa aku habis ngan kawan2...& paling banyak masa aku habis ngan deah...deah selalu tak lupe kat aku..kalau dia nak g holiday ke jalan2 ke sure dia call aku tanya free x?nak join tak dia g jalan2 or g holiday?dah banyak kali kami holiday sama2

aku kenal seluruh keluarga dia..mak, bapak, mak tiri, bapak tiri, pakcik, makcik, nenek, anak sedara..seme aku kenal..even sedara mara deah pon kenal aku..kadang2 aku join dia & sedara2 dia g holiday..dah rasa mcm family aku sendiri je...

deah banyak tolong aku..xkira time aku susah or time aku senang...ingat lagi dulu masa aku keguguran..& time tu amrul ada kt johor...deah la yang teman aku hantar pergi hospital...deah tunggu sampai aku habis d&c...deah la yang kasi aku semangat..time aku nanges2 time aku hilang baby dulu....sampai skang aku xbole lupe...time kt hospital bila doktor ckp aku keguguran aku peluk deah sambil nangis teresak2....

deah..aku sayang kau!!

5 comments:

mummy_ayu said...

wah..contest best..suka ..nak join!!
good luck nana!!

Siti Noraisyah said...

Bestkan bile kita ade kawan yg sentiasa b'sama susah senang? Hope persahabtan tu akan kekal smpai bila2.. Gud Luck! Nantikan makluman pemenang drpd Siti ye.. ^^

Nana said...

ayu-hehe sila2 ok tq

siti-tu la..mmg bez ada kwn yg sejati mcm ni...tq..insyallah

Aisyah AR said...

wahh!! good luck ya!!

Nana said...

tq..aisyah