NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, December 20, 2010

pose slumber laptop contest

nak join klik banner

oleh sebab aku xpakai tudung kan..so aku kena cover kepala aku ngan bulu ala2 red indian ni.kasi tutup kapla yang jendol tu & kasi cover aurat sama.. heeeee..& oleh sebab hadiah contest ni merupakan sekor teddy, so aku pilih la gambo aku ngan teddy ni..(gambo ni aku amek depan lappy masa nk join contest me & my teddy) so kira mcm kena la ngan konsep ngeh2x...

nak tag
1. miza
2. cute mum
3.mz
4. nadiah
5. syuhada

5 comments:

.:rizaL:. said...

thanks join! comel sgt teddy pink! red indian yg cun lah! hehe

Nana said...

heheh ok tq

Miza Yusof said...

good luck :)
thanks tag miza :)

Nana said...

ok tq miza

wannurfazrini said...

ewahhh , mmg selamber habiss . btw goodluck :)