NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, December 28, 2010

TEDDY CONTEST

nak join klik banner

ok la nk share skit biodata pinky bear aku ni...mmg ada kisah pon disebalik bear yg somot ni...ingat lagi..masa tu damia umur 2 bulan..& time tu amrul tak bole balik selama 3 minggu pasal ada urusan keje...satu ari tu kawan dia tiba2 singgah umah & bawa satu beg pastik beso..katanya amrul kirim dari kluang...

bila aku buka je pastik beg tu terkejut aku tgk ada 2 ekor bear kale pink..yang aku pegang ni besar punya, yang damia punya kecik skit tapi dua2 kale pink & damia nye bear ada topi...(dah jahanam dah pon bear damia tu..koyak abes dah topi dia)

elok je aku dapat bear tu terus amrul call..tanya dapat tak 2 ekor bear tu??hehehe...aku tanya la...dua2 bear tu utk sape..so amrul xplain la..yang besar tu utk ibu...yang kecik tu utk bb..hehe so sweet je...selama aku ngan amrul baru 2x dia kasi aku bear..yela sebab amrul tau jiwa aku ni bukan la mcm pompuan2 melayu terkakhir yang suka ngan bear2 ni...tapi dah orang nak bagi kan..kita amek je la..

ok nak tag :
1. cute mum
2. miza
3. aimi razman
4. netts

No comments: