NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, December 30, 2011

test

Heeee


Published with Blogger-droid v2.0.2

opah's semperit


saya ada menjual biskut semperit pelbagai perisa antaranya:
semperit asli
semperit keladi
semperit strawberry
semperit pandan
semperit coklat
semperit campuran (semua perisa ada dalam nye)
harga : botol besar 60 pcs RM28 botol kecik 30pcs RM15 (tidak termasuk cas penghantaran)
berminat bole terus call saya nana 012-2394156
biskut ni bukan musim raya pun ada..call je kalau nak ok
entry pasal semperit bole tgk sini
http://ibudamia.blogspot.com/2011/10/opahs-semperit-nak-oder-silakan.html
http://ibudamia.blogspot.com/2011/10/semperit-paling-sedap.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, December 23, 2011

pemenang contest 2INTIM8

harap bersabar yea kawan2...tak kan lari hadiah yang dijanjikan..hehe...bg ktorg sikit masa...weken lepas dah bizi..weken ni plak xde kt KL lagi...bila nak kumpul kami berempat ni..nak wat cabutan nama pemenang ni ntah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Saturday, December 17, 2011

GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY




http://geylang-shop.blogspot.com/
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

"Last G.A 2011 ~ Cayang-Cayang"


 http://ytelife.blogspot.com/2011/11/last-ga-2011-cayang-cayang.html
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

"3rd Giveaway By Yana"


 http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/11/3rd-giveaway-by-yana.html
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Year End Give Away!!!!!

 http://kasihmommy.blogspot.com/2011/11/year-end-give-away.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Contest Klik Dan Like Fan Page

Photobucket


http://miss-nadya.blogspot.com/2011/11/contest-klik-dan-like-fan-page.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1st GA Happy Birthday Mas By MasDuraNisaQaseh



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GA DARI KAK ES TANDA PERSAHABATAN



 http://esmeda.blogspot.com/2011/11/ga-dari-kak-es-tanda-persahabatan.html
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

“Yasmin Aris 1st GA”


 http://pensildanbukunota.blogspot.com/2011/11/yasmin-aris-1st-give-awayy.html
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff

 http://lilyvsdaisy.blogspot.com/2011/11/contest-entryku-is-best.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1st Giveaway From China @ Affafkusayang

 http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/1st-giveaway-from-china-affafkusayang.html
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway.. Siapa like dapat PENYU.. :)

 http://alvas-87.blogspot.com/2011/12/giveaway-siapa-like-dapat-penyu.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Grand Opening GA



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway Akhir Tahun

 http://jieda79.blogspot.com/2011/12/giveaway-akhir-tahun.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway Craft n Crochet

 http://herba-tihara.blogspot.com/2011/12/giveaway-craft-n-crochet.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com

 http://www.eyriqazz.com/2011/12/give-away-novel-ombak-rindu-cover.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1st GiveAway Little Dream's Life

 http://littledreamslife.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-little-dreams-life.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

hana radzi first ga


 http://mtlurvehanna.blogspot.com/2011/11/hana-radzi-first-ga.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

BIRTHDAY GIVEAWAY!!!!



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

khas untuk peminat FM jom



 nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, December 16, 2011

peserta 2INTIM8 CONTEST sila semak nama anda


hai korang..sorry lambat update nama2 peserta seme....seperti yang semua dah tau kan, kami dah pun menang hadiah utama peraduan kliq safi balqis perfect 10, janji harus ditepati..jadi kami akan membuat cabutan untuk pilih para pemenang..

sebelum kami buat cabutan (kami akan guna random je nanti) minta jasa baik korang semak nama2 korang...kalau ada yang tertinggal sila inform...jujur ok..kalau korang menipu aku tak kisah...tapi tu nanti korang jawab la dengan yg maha berkuasa kan...

insyallah keputusan akan diumumkan pada minggu depan, lepas kami selesai pegi holiday & amek hadiah contest ni...

sekali lagi...terima kasih kepada semua yang sudi vote....
 
GoJeS said
Jaa
Nisa Azman
Greennpanda Craft
Nisa Hannah
Nisa Panda
Karen Nisa
Karen Greenn
Nisa Greenn
Karen Hannah
Karen Nisa Panda
Nisa Greennpanda
Chibi Nisa
Chibi Kawaii Panda
Cha Nisa Hoshi
Cha Nisa Hannah
Hannah Nisa Greenn
Husna Nisa Greenn
Hannah Kawaii
Husna Kawaii
Nisa Kawaii
Karen Nisa Kawaii
Joel Leslie
Mra Casper
Syahmi Afham
Nurfarah Nisa
Peter J. ALbert
Annie Wen Qin
Wanie Alwani
Nadiah Farhana
Nur Ashiqin
 Nabilah Farhana
Sherlyna Shendon
Sasha Abakar
Rebecca Joy
Clara Norman
Cheryl Garnet
Are Dylla
Inaz Ismail
Norman James Chong
Aaron Chu Wee Siong
Rene Brooke
Alexandra Jayne Nonis
Jessica Qing
John Fabian
Abraham Lincon Kent
syana
Miss Zuera

p/s : kalau korang tengok list ni ada nama yg double or tripple tu maknanya dia ada vote lebih dari sekali yg mana diorang ada gunakan acc orang lain juga 

sebenarnya aku tau ramai yang vote lebih dari sekali..tapi mcm mana aku nak tau berapa kali korang vote?and aku rasa korang pun sure tak ingat korang vote berapa kali kan?jadinye kalau sape2 yang tak de mention kata contoh saya vote 10 kali, aku terpaksa la letak 1 nama je,janji ada nama kan?pening juga sebenarnya ni...sebab aku mana bole detect berapa kali korang vote kalau bukan korang yang bagitau...

harap2 xde yang kecik hati ye kalau andaikata korang vote 10 kali tapi nama ada 1, aku tak tau camane nak solve heheh...xpe la atleast ada juga nama korang kat situ kan 



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Thursday, December 1, 2011

"My Great Cuti Cuti Cinta Contest"

nak join klik banner

ini lah cuti saya yang paling  GREAT kenapa saya kata GREAT??sebab nye kami dapat tiket kapal terbang airasia ke sabah untuk 3 beranak hanya  RM36 sahaja, tu sebab kami beli masa promo free seat, rasanya tu la tiket kapal terbang paling murah saya pernah beli & sangat berbaloi2 sebab...akhirnya saya dapat menjejakkan kaki di negeri sabah, negeri terakhir dalam malaysia yang belum pernah saya jejak.bayangkan la..betapa murahnye tiket flight kami..tiket bas balik kampung pon lagi mahal dari harga ni haha..

ok la nak cite percutian paling great saya seumur hidup ni:

 trip kami ke KK bermula dari 24-26 januari 2011, selama 3 hari 2 malam.flight ticket kami untuk 3 beranak pergi & balik bernilai RM36 ha..murah kan?? (time booking ni airasia wat promo free seat, dari bulan 5 tahun lepas lagi booking) jadi kami dah banyak save kat flight ticket & sewa kereta (sebab kereta pinjam abang punye dia keje kat KK) anggaran untuk sewa kete RM60/day

sepanjang di sabah ada beberapa tempat menarik yang saya pergi antara nya:

kundasang
perjalanan dari bandar KK mengambil masa 2 jam, kena melalui jalan yang berbengkang bengkok mcm jalan nak ke cameron.kat sini la kini boleh tengok gunung kinabalu & kat sini juga la ada satu tempat yang view dia ala2 new zealand...iaitu desa cattle, tempat penternakan lembu.bayaran masuk di desa cattle RM3 seorang.
entry pasal desa cattle
http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/sabah-desa-cattle-aka-new-zealand-tipu2.html
gambar berlatar belakang gunung kinabalu dari desa cattle (waktu ni gunung dah kena tutup dengan kabus)pemandangan gunung kinabalu dari pekan kundasang (waktu pagi antara kul 7-9 pagi adalah waktu terbaik utk tgk gunung kinabalu) sebabnya gunung ni bukan senang nak nampak biasanya akan diselaputi kabus tebal..
entry pasal gunung kinabalu
http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/sabah-gunung-kinabalu.html
kinabalu park bayaran masuk RM3/person kinabalu park ni lah tempat untuk orang2 kena register sebelum mereka mendaki gunung kinabalu..kat sini juga ada disediakan tempat khas utk kita amek gambar yang bole nampak pemandangan gunung kinabalu dengan jelas..(klw nk amek gmbr nk gunung kena makesure pegi awal2 pagi dalam kul 7-9 pg)
tempat kami menginap di kundasang ialah di chalet j.residence.rate utk weekday RM80/nite & weken RM200/nite, oleh sebab kami pergi hari isnin-rabu jadi kami dapatlah harga RM80/nite..banyak dah save kat situ
entry pasal chalet j. residence
http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/sabah-chalet-jresidense.html
hari ke -3 plak destinasi kami ke pulau manukan, kami hanya amek pakej ke 1 pulau saje, korang boleh pilih nak pegi 1,2,3 or 4 pulau harga dia berlainan..untuk kos ke pulau manukan bagi 2 orang dewasa ialah RM69.40. untuk ke pulau2 yang sekitar KK, kena pergi kat jesselton point, iaitu jeti untuk ke pulau2 kat situ banyak travel agent yg ada..& terpulang pada korang nak amek pakej ke pulau yang mana

disebabkan makanan kat pulau ni agak mahal, jadi kami siap2 tapau makanan dari jeti utk dibawa bekal ke pulau...
entry pasal pulau manukan
http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/sabah-manukan-island.html
pulau manukan yang sangat cantik
untuk tau harga ke pulau manukan & pulau2 yang lain bole refer kat
entry jesselton point
http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/sabah-jesselton-point.html
bercakap pasal makan kat sabah ni tak susah pun nak cari makanan halal..macam2 makanan ada...janji sediakan ongkosnya saje..tapi di suggestkan lah klw dah datang sabah kena la try seafood dia yang fresh tu..port untuk makan seafood ialah kat belakang pasar filipin. mcm2 ada...rambang mata dibuatnya..dinner kami malam tu sekor ikan jenahak, 5 ekor sotong & 5 ekor udang termasuk nasi & air RM35

sedikit info: kat KK harga kerang memang mahal ye sebabnye susah nak dapat..so jangan terkejut kalau korang oder kerang harga dia berganda2 dari KL...
entry pasal seafood
http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/sabah-seafood-yang-fresh.html
tempat untuk shopping souvenir plak letaknye di pasar kraftangan atau lebih dikenali sebagai pasar filipin, kat sini mmg berlambak2 la mutiara sabah..mcm2 design ada..fridge magnet, keychain, tshirt & kerepek2 semenya ada di sini
entry pasal pasar kraftangan
http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/sabah-pasar-kraftangan-pasar-filipin.html
untuk bajet keseluruhan percutian 3 hari 3 malam ni KK, ni perbelanjaan yang saya kira setiap sen yang di belanjakan dari A-Z termasuk flight ticket, makan,duit minyak kereta, hotel & souvenir semuanya berjumlah RM721.20 untuk 2 orang dewasa & 1 orang kanak2 (umur 3 tahun)

ok lah..untuk info yang lebih details sila klik dekat link sabah tu..semuanya saya ada ceritakan...kat situ...harap2 dapat membantu sedikit sebanyak..secara keseluruhannya apa yang saya bole katakan pasal sabah, ini la tempat percutian paling GREAT, dengan pemandangan yang menghijau, laut yang membiru, semestinya sabah akan menjadi destinasi yang akan saya kunjungi lagi



i) Berikan tempat CUTI CUTI CINTA yang pnstoberi pegi utk bulan Januari, Julai dan Oktober 2011   
 (kerana ini lah percutian yang dirasakan paling great untuk pnstoberi pada tahun ni)
Januari - kundasang Kota kinabalu
Julai - cameron highlands
October- hong kong

ii) Lengkapkan ala-ala slogan ini - Saya suka blog pnstoberi kerana ..................
kerana...blog ni penuh dengan info2 yang sangat berguna kalau kita nak g oliday blog ni dah jadi mcm yellow pages dah hehehe... lagi satu yang buatkan saya suka sebab??kita sangat banyak persamaan...haha nak tau tak apa dia??

1. puan stoberi jejak kan kaki ke negeri sabah pada bulan januari, tak lama lepas tu saya plak menyusul pada bulan feb

2.  balik je dari kota kinabalu, puan stoberi holiday ke penang & seminggu lepas tu saya pon pegi penang berjalan2 kat kawasan yg sama puan stoberi pegi haha

3. yang ni lagi nak nampak sangat kebetulan kira2 sebulan sebelum saya holiday ke langkawi masa bulan julai tahun ni puan stoberi dah dulu g langkawi atas urusan koje..bukan oliday hehe...aiseh asik sama je kan?

yang pasti kita ni banyak persamaan...dari segi??suka jalan2...hik2...selain dari tu lupe plak nak mention saya pernah menang hadiah juga dari blog puan stoberi  menang sedondon segaya, contest masa ari raya tahun sudah hik2

ting..gambo bersama puan penganjur hahaha..agak2 bole dapat markah lebey tak ni?kekeke..
ni gmbr betul ye xde nak photoshop2 ke apa kekeke.....

 untuk menyuburkan kebun stoberi kek da..terimalah...gmbar ni harap2 pasni stoberi kat kebun kekda bertambah subur hahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2INTIM8 CONTEST : Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti ANDA

hai korang...nak minta tolong ni...ktorg ada join contest safi KLIQ kat FB, tapi mcm biasa ianya memerlukan bantuan kawan2 untuk tolong like gambar2 yang ktorg submit....ada 3 gambar semuanya yang korang kena like.ok sebelum tu ni adalah cara2nya mcm mana nak like:

banner contest
1. like FB SAFI
2. klik SAFI Peraduan KLIQ SAFI BALQIS Perfect 10
3. klik GALERI  like 3 gambar kami & nama KLIQ kami 2INTIM8
4. buat simple entry pasal contest ni masukkan banner seperti di atas & backlink to this post. tinggalkan link & id FB korang kt komen box ni sahaja

(korang bole like sebanyak mana yg korang nak dalam sehari sebab permarkahan adalah berdasarkan 50% undian (like) di laman Facebook rasmi SAFI dan 50% lagi daripada pihak juri & ajak lah adik, kakak, abang, pakcik. makcik seme orang kampung tolong like sama...lagi banyak korang like, lagi cerah peluang korang nak menang hadiah)
tarikh last vote : 30 November 2011


update : like gambar yang ini sahaja, memandangkah gambar ni mendapat vote yg paling byk dari 2 gambar ktorg yg lain makanye kita fokus kat gambar ni sahaja yea...minta jasa korang like banyak2

SEKIRANYA group kami menang hadiah UTAMA, ada 10 hadiah yang di sediakan. ni antara hadiah yg bakal korang menang :

sekeping voucher secret recipe bernilai RM10
sekeping voucher Mcd bernilai RM10
 5 x RM10 ( 5 pemenang semenya )
1 botol opah's semperit korang bole pilih nak perasa apa, original, strawberry,pandan,keladi, coklat & mix
tapi kalau tak menang tu korang nak beli, korang bole beli juga....heheh..

 3 fridge magnet yg korang boleh pilih : (langkawi, cherating, terengganu, teluk cempedak )

kalau tak menang hadiah utama, tetap juga ada hadiah saguhati untuk korang yang sudi vote..jangan risau...salah satu hadiah di atas jugalah hadiahnye. 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, November 25, 2011

1st Contest:KaChing KaChing




http://cheriterazanyra.blogspot.com/2011/11/1st-contestkaching-kaching.html
nak join klik banner
nak teka : RM40.30

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Thursday, November 24, 2011

''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"

 
 nk join klik banner



ni la dia deah..kawan baik aku dunia & akhirat...aku sayang deah...dia la sorang2nye kawan yang sangat2 memahami aku...kami satu kepala..mmg dua2 gila2 tapi deah lagi gila..hahhaha....aku kenal deah sejak tahun 2005, masa tu kami sama2 satu office

fyi, aku ni PJJ ngan husband, so walaupon aku dah kawen, life aku mcm orang bujang..sebab en.suami jauh kan..so banyak masa aku habis ngan kawan2...& paling banyak masa aku habis ngan deah...deah selalu tak lupe kat aku..kalau dia nak g holiday ke jalan2 ke sure dia call aku tanya free x?nak join tak dia g jalan2 or g holiday?dah banyak kali kami holiday sama2

aku kenal seluruh keluarga dia..mak, bapak, mak tiri, bapak tiri, pakcik, makcik, nenek, anak sedara..seme aku kenal..even sedara mara deah pon kenal aku..kadang2 aku join dia & sedara2 dia g holiday..dah rasa mcm family aku sendiri je...

deah banyak tolong aku..xkira time aku susah or time aku senang...ingat lagi dulu masa aku keguguran..& time tu amrul ada kt johor...deah la yang teman aku hantar pergi hospital...deah tunggu sampai aku habis d&c...deah la yang kasi aku semangat..time aku nanges2 time aku hilang baby dulu....sampai skang aku xbole lupe...time kt hospital bila doktor ckp aku keguguran aku peluk deah sambil nangis teresak2....

deah..aku sayang kau!!
nak tag
lela
uyun

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

ZieFauzi Simple Giveaway

nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, November 22, 2011

CONTEST BEST FRIENDS FOREVER 1.0 ..farez shah!!






ni la bff saya dari kiri memperkenalkan
nurafliana, yang bertudung tu saya, sebelah saya falsya hujung sekali deah
dirorang ni memang kawan dunia akhirat la...memang aku tak kan jumpe kawan yang mcm ni lagi dah lepas ni aku rasa..
gambar ni di amek semata2 nak join contest safi balqis sanggup tu wat photoshoot kat taman metropolitan tp bukan upah photog pon...kamera sendiri wat selftimer
 nak tag
diah
cutemum
eb
lela
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

CANDID TIME CONTEST'





 nak join klik baner


 nak tag
intan
diah