NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, January 7, 2011

Contest by Me : SAya Fobia Dengan Dot Dot Dot

nak join klik banner

aku paling2 fobia dengan K.A.T.A.K!!!

kenapa aku fobia ngan K.A.T.A.K??? ok meh nk cite kan.

masa aku tingkatan 3, dalam kul 6.30 pagi tengah siap2 nak g sekolah la time tu...kebetulan plak malam tu hujan sepanjang malam sampai la pagi....aku main sarung je la kasut sekolah aku....aku sarung belah kiri ok...tapi bila sarung belah kanan...aik???kenapa ketat kasut aku ni??kenapa kaki aku xbole masuk ni??? aku pun paksa2 la juga kaki ni nak masuk dalam kasut tapi tak muat juga

oleh sebab nak tau apa menda dalam kasut aku tu...aku pun raba la dengan tangan....masa tengah raba2 tu..aku heran juga..eh apa menda ni??lembik2 sejuk2 je rasa dia??? sekali time aku kuarkan menda dalam kasut tu hah! amek ko....sekor K.A.T.A.K!!! baik punya dia bole kelip2 mata dia depan aku...

aku apa lagi..menjerit2 mcm orang kena histeria sambil menggeliat2 badan eeiii...abes jiran2 seme kuar tanya kenapa2?ada orang mencuri ke?hahahah..time aku tulih entry ni pun aku dah meremang bila ingat kenangan pegang K.A.T.A.K!!!tu...yallah..tak bole nk explain mcm mana geliiiii nye tu..dah la lembik2 sejuk2 plak tu rasa dia eeeiii!!!....

kali kedua plak masa sekolah2 menengah juga la..main gayut2 kat pelepah pokok kelapa....mmg bese port belakang umah tu tmpt aku main tarzan2, masa nak pegang pelepah pokok kelapa yang dah tunggu masa nak jatuh tu aku memang tak perasan langsung ada K.A.T.A.K!!! pisang melekat kat pelepah pokok kelapa tu sebabnye warna dia dah sama je mcm daun kelapa tu...

elok je la aku ni pon dok gayut sekali terasa lembik2 sejuk2...sekali tengok ada K.A.T.A.K!!!melakat kat daun kelapa tu eii....terus lari pastu aku gesel2 tangan kat tanah..muahahaha...mcm la haram pegang K.A.T.A.K!!! tu...tapi serius la..xbole..geli gila la....kalau balik kampung kan...dalam toilet sura ada jeK.A.T.A.K!!! duduk ceruk2 jamban kan?? aku sanggup tahan nak membuang sebab fobia kan

tak kira la..kalau K.A.T.A.K!!! tu sebenarnya putera raja yang disumpah ke...bagi la aku sejuta ringgit pon..xkuasa aku nak cium K.A.T.A.K!!! utk kasi dia jadi manusia heheheh...


nak tag
cutemum
mz
miza
lyn azlina
miza
netts

1 comment:

sri juju said...

laen kali cek dulu noo , nk pkai kasut tuu . hahah ~
btw , thanks join and all the best .