NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, January 31, 2011

Contest Pantai by mr.K


nak join klik banner

saya & anak saya di pantai di mana negeri blog penganjur,
pulau manukan, sabah
gambar ni dia ambil masa ari rabu yang lepas masa kami sekeluarga bercuti kat KK
serius...pulau manukan merupakan salah satu pulau yang tercantik di mata aku
dengan laut yang membiru, air yang jernih, pasri yang putih, lepas tu time snorkeling dapat tengok batu karang & ikan2 berenang2 kat sebelah kita...
pulau manukan memang sangat2 cantik....

trip kami ke pulau manukan tak lama dalam 2 jam je.lepas tu cuaca tak menginzinkan..hujan turun tengahari tu, lepas tu kami tros balik...insyallah kalau ada rezeki aku akan jejakkan kaki lagi di pulau manukan...sampai ke saat ni masih terbayang2 keindahan pulau manukan...& keindahan negeri sabah...

sila perhatikan damia beria2 dia pon melompat sama dengan mama dia

nak tag
miza
mz
netts

1 comment:

~boy_Mr.K~ said...

tingginya lompat heheh^^