NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, January 18, 2011

ADIANIEZ GIVEAWAY : RIANG RIA DARA BERDUA



nak join klik banner

saya cadangkan adiah laptop..bukan laptop yang beribu2 tu ehehe.. tapi latpop utk budak2..
reason?ye la sementara maknye berblog...nanti anak nak kacau2 plak kan..so senang kasi dia satu laptop...oleh sebab dua2 suka menda yg sama..xmau kasi rebut2 bole beli 2, harga xmahal pun dalam RM40 je satu kat JJ ada jual ala..banyak gak pasaraya ada jual ni...

1 comment:

adianiez AIDA said...

hai, nana... aida terjah! tu la, normally jumpa yg ratus-ratus tau. hmmmm memang famili IT la jadi nyer kami. da la ibu nyer dok ngadap laptop ni 3/4 hari hi hi hi... tq!!!
but...
1- lom follow aida kan?
2- tajuk betul, cuma tambah 'A' kat depan sekali bleh ? hi hi hi...
3- banner kat side bar dgn link aida tak jumpa la. ke mata aida yg da kero? hi hi...

tq sebab join! laptop tu perfect choice...