NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, January 28, 2011

dzazue 4th anniversary giveaway 2011

nak join klik banner

kisah di sebalik gambar ni...
masa ni tengah makan beradap..tiba2 datang la sorang kawan baik aku ayu nama dia..
dia bisik kat aku cakap
"nana...ex boypren kau datang la..ko jemput dia ke?..tengok tu dia datang dengan sape??
dia datang ngan ex girlpren laki kau la...."

hahah..serius wei..time ni aku rasa mcm nak tercekik nasi yg aku makan..apa taknye...ex boy aku & ex girl amrul datang sama2 ke majlis kawen kami...tetamu tak di undang tu hahaha...
tapi diorang xde la datang makan..diorang datang utk tgk kami bersanding je..aku nampak diorang berdiri dekat pintu gerbang

pastu aku pun bisik kat amrul..awak cuba tgk sape dekat pintu gerbang..amrul plak rabun dia tak nampak...aku ckp la..diorang datang...tengok kita kawen...hehehehe pastu tak lama tu aku tgk dorang berdua pon blah...

No comments: