NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, January 11, 2011

First Contest by Adam Haiqal


nak join klik banner

kenangan 2010 yang paling2 bez...
1. blogger's gathering

kenangan terhebat tahun lepas masa gathering blogger yg kami namakan gelombang biru..?cuba tengok tema kami aritu..seme berpakaian biru...ekceli ni 2nd time gahtering yg aku attend, kali pertama dulu xramai mcm kali ke-2, gathering kali ke-2 dihadiri dalam 100 orang kat taman tasik titiwangsa...
mmg ramai blogger2 yang pertama kali baru bersua muka masa aritu..yela selama ni asik berborak kat alam maya je kan...sekali bila jumpe tiba2 rasa mcm dah lama kenal je...hahah tu la dia kuasa BERBLOG..walaupun kita xpernah kenal..tapi terasa mcm kita dah kenal lama

event kami masa aritu..telah terpampang di dada akhbar SINAR HARIAN, MAJALAH WANITA & MAJALAH PA &MA sape tak bangga muka masuk paper & magazine kan..hebat..hebat..hehehe
2. banyak menang GA & Contest
alhamdulillah..tahun ni memang rezeki menang contest, lucky draw & giveaway melimpah ruah...tahun ni saje menang GA dalam 20 & contest pon lebih kurang 20 tak caya bole tengok kat blog lagi satu kat SINI mcm entry arini saje ada menang 1 teka2 & 1 contest total untuk bulan dec 2010 saje ada 10 kemenangan...alhamdulillah...

azam 2011
kalau bole nak kurus macam dalam gambar ni...berat 50KG je time ni...bole ke nak dapatkan berat mcm ni balik??memang start awal tahun aritu..aku tak lunch dekat office...seminggu pertama tu bila dah biasa tak lunch dah jadi biasa...
apa yang aku buat utk xmau terasa lapar...time lunch tu aku akan ngadap blog je kejenya.....pastu join contest seme hehehe...tiba2 aku tak rasa lapar..haahaha....

1 comment:

Adam Haiqal said...

thanx...
sila checklist nama anda dlm blog adam!
keputusan akan disiarkan within 2 days from now :)
Gudluck and thanx for joined the contest.
For those yang menang,i'll inform thru my blog ; and for those yg xmenang,its okay kann?Jangan pulak pasni xnak bertegur sape pulak ye...:)