NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, January 11, 2011

nini D & the warna contest

nak join klik banner

1. apa pendapat anda tentang rekaan tudung sekarang?
skang ni tudung dah macam2 style, mcm2 design...teringat kata2 kawan aku..bertudung sekarang ni dah mcm pakai spende...hahahah.. bukan nye apa..maksud kata2 kawan aku tu mcm ni la...skang ni bertudung tu dah senang...apa yg korang perlu buat just sarung je..tak sampai 3 saat dah siap! nak2 plak tudung sekarang ni yang jenis lycra tu xpayah nak gosok2 dah jimat masa dah kat situ....
2. rekaan yang macam mana yang anda suka?
aku suka tudung jenis shawl gini...tak payah digosok & senang nak digayakan..

" bertudung akan lebih bergaya jika...
si pemakai pandai menggayakan tudung dengan cara yang tersendiri, bagi aku tak perlu eksesori berlebihan...yang penting niat dihatinya yang IKHLAS nak bertudung kerana ALLAH. Siapa kata kita tak boleh berfesyen kalau bertudung??

1 comment:

Nini D.. said...

btol...sokong sgt dgn apa yg Nana ckp..

btw,..tq sbb jadi tukang join 3 yg terawal...

nnti ada special gift utk Damia... :)