NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, January 12, 2011

pemenang PIZZA

oleh sebab rumah aku takde printer so terpaksa la aku tulis sorang2 nama peserta utk wat cabutan..sorry la ek tulisan agak huduh dah dah tu ada 77 nama semenye nak kena tulih..heheheh...semalam tepat je kul 8 aku terus gunting2 nama korang pasut letak dalam satu bekas..

pastu aku suruh damia cabut...damia memberikan kerjasama yg sangat2 bagus hehehe... kena kasi upah asikem MEKDONING (Mcd) ni kekeke....damia cabut nama satu..satu sampai la 13 nama semuanya....

ok seperti yang dinanti2kan...ni la dia pemenang2 voucher pizza.sila cek nama2 anda sekalian ok...tak mau nk bebel panjang sure seme dah tak sabar kan hehehe..

nama2 peserta seme aku xdan nak lipat..gunting2 pastu boh dalam bekas...
jgn risau..aku tak tengok pon nama2 korang tu aku duduk jauh dari damia aku suh damia amik & dia hulur dari jauh
damia sedang menjalankan tugas hehe...
damia tgh cabut nama pemenang utama
pemenang hadiah utama : Eimacabutan seterusnya
cabutan lagi...
tahniah Eima dapat hadiah utama ni
ok kat sini aku nak terangkan skit camne cara aku agih2kan discount voucher ni sebab ada 12 pemenang adiah saguhati kan...aku susun balik nama2 pemenang adiah saguhati mengikut nombor giliran masing2 lepas tu aku kasi mengikut sususan mcm dalam gambar ni
3 pemenang voucher save RM11.60
- cutemum
-myra jay
-umiliza989
3 pemenang voucher save RM 9.20
-nanakimie
-shera haifa
-ariffda
3 pemenang voucher save RM28.90
- atie
-puan nina
-cutemiut78
3 pemenang voucher save RM50.80
pemenang adiah bonus...entry yang aku paling suka..dihadiahkan kepada cik juned
walaupun cik juned dah dapat voucher save RM50.80
tapi aku tetap nak kasi adiah tambahan...hehe..sila jangan pertikai kan ok..yang cabutan2 tu damia yang buat..ni entry pilihan aku...
korang seme memang bez...

ok kepada para pemenang sila emailkan address korang secepat yg mungkin ok, cepat korang email cepat la aku pos kan...sila email ke nanamrul@yahoo.com

tq kepada semua peserta..ada 77 orang yg join..sorry la kepada mereka2 yang kata kat negeri diorang xde dominos...heheh xpe..nanti aku buat GA lagi ok...next time semua bole join insyallah....kepada para pemenang kalau korang tak paham pasal voucher tu sila emailkan aku ek..nanti aku explain...tapi senang je nanti korang baca T&C kat blakang voucher tu korang paham la.

28 comments:

areteacar said...

ok, nama x de. kena beli domino sndiri. =(
hehe...
tahniah siapa yg menang!

nanakimie said...

hehe...nanakimie bertuah:)tq sis!t kta email yer:)

Iman said...

huhuhu....takder rezeki la....tahniah pada pemenang.....

ermmmm..sedapnya dapat makan pizza...kena pi beli gak la...huhuhu

Myra Jay said...

TQ tu cute Damia cabut nama MJ..hehee & TQ to Sis Nana ye.. :)

PuaN su SU said...

tahniah kepada pemenang

atie said...

yeye dapat!!! tq very much damia sebab plih nama kakak. kiss sket...muahhh hehehe
tq jgk kak nana~~~~~

eT said...

tahniah pada yg menaang..ngeee

puan nina said...

hehe...dapat jugak..tq damia =)

eima said...

yeay ..patut la aku mimpi mkn pizza free smlm ... trs meloncat bgn reply kat blog nana ... tgk pagi nih bebetui dpt ..... yeay .... lebiu ..

Cute MuM said...

tahniah eima..
cayang damia.. heheh.. tq nana..

Izzatul Iman said...

tahniah kepada semua...nampaknye takde rezeki me nak makan pizza...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..Tahniah pada para pemenang!!

bArdbOO said...

tahniah sumer...xdelah rezeki nk mkan domino..huhu

Jom Lawat Blog Bardboo

aanie said...

thanx damia cumil sebab cabut nama auntie....hehe...

tahniah pada semua pemenang....

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

Hidayah said...

huhu kena beli sendiri la ni maknanya.. TAHNIAH kepada semua

Hana Kirana said...

Aduh..kempunan... nampak nye kena order sendiri juga nih.. Tahniah ye semua

b a m b a m ' s said...

alar...kena beli dominos sendirik..uhuhuhu.. ^^,

umiliza989 said...

yei...yei...yei...menang juga akhirnya...mekasih, damia

JaSSNaNi said...

wahhh.. dah cabut..
tahniah kepada pemenang2 sekalian... :D
tak de rezki kat sini.. :D

LiErOSe~QiEmi said...

taniah pada semua pemenang terutama manja aka eima

azura samsuddin said...

tahniah kpd pemenang, kepada nana terima kasih sbb wat contest ni...semoga selalu murah rezeki

kakyong said...

tahniah buat semua pemenang.. xde rezeki lagi nak merasa piza dominos...

Cik JuneD said...

eh..eh..
sy menang..mekasih ea penganjur dan pencabut name damia cummil..
hik..hik..
sukew..
maceh banyak3..
senyu0m lebaQ nih :)
hehe

Cik JuneD said...

oh...
ini PENGHARGAAN buat tuan punya blog contest pizza..
ihikk..
http://aida2aku.blogspot.com/2011/01/omg-pertama-kali-menang-contest.html

Mama Zharfan said...

me yilek bab2 lucky draw hehehe

ARIFFDA said...

nama kita tak bertuah....tak pe la..nanti kita ge sendiri ye...


tahniah pada pemenang :)

ARIFFDA said...

nana...serius saya tak perasan nama saya :)

merasa saya ge domino's ...hihi


saya dh email add ke email awak.

tqvm :)