NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, February 14, 2011

pendapatan tambahan dengan HEARTBEAT

ni gara2 tengok blog gie ptg tadi la ni, dah lama sebenarnya nak buat tapi sebab tak berapa paham kan..aritu tengok blog MZ 2x dah dapat duit heartbeat ni bez woo dok saje2 dapat duit..dengan syarat korang kena klik2 la mendalah kotak pink diatas tu heheh....

sebenarnya aku tak berapa paham lagi menda alah ni..orang buat aku pon nak buat hahaha...kalau nk tgk cara2 nak dapatkan code heartbeat ni bole masuk kt blog MZ
ada dia ajar camne nk wat..aku pon polo step MZ kasi tu la.xpela..walaupon income dia 4 sen per click..janji ada kan..jadi la wat tambah2 pendapatan hasil berblog...

tengok..baru time lunch tadi aku reg dah dapat 4 sen..jadi la...4 sen pon nk kecoh ekekek...
jauh lagi perjalanan Another RM 49.96 to cash out..heeeee




selamat berklik2 disini hehehe pasni aku masuk je blog korang yang ada heartbeat ni aku terus klik2 kasi korang kaya hahahah...

aku rasa ramai arini up entry pasal heartbeat
antaranya
gie
zura@iwan
anje
cutemum

korang bila lagi nak ber heartbeat?
aku telah berlaku curang ngan nuffnang kekeke...
MZ kata heartbeat ni xkan efek status gliterati nuffnang kita
kalau tak caya sila tengok entry MZ ni :

sedikit tips psl heartbeat-- mcm mana nak bg laju sikit income terkumpul utk cash out tu

15 comments:

Lelord said...

vavavvava aku nak coba gak la

Nurulezzah said...

banyak benda baru yang keluar, kite pun da pening..huhu

fa10 said...

blh try.. dag bg u 4sen lg

Myra Jay said...

Myra ada gak try curang, tp masih kurang jelas lg..hehee

Apapun dah klik your heart..hehee

MiMie AddNin said...

thanks ye..
sy pun dh buat...
hehehe

kak ina kl (1) said...

akak masih setia pada yang satu..
nanti balik kg laut tolong belikan serunding ek..bukan guna air liur ek..guna RM..sekejap ajer dah tinggal sepeket.

keropok lekor beli kat kemaman..tak tau kat situ ada kepok lekor yang sedap

Mawar Merah said...

Mcm2 cara eh srg nak dpt side income-nuffnang la. heartbeat la.

qieranna said...

jom cuba ramai2 jom

Nini D.. said...

nana kene tag....

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/01/contest-when-raining-day.html

~MiKaPaRaDiSe~ said...

jom join contest mika...

http://mikaparadise.blogspot.com/2011/01/contest-teka-senyuman.html

ibuayu said...

nana tarikh kat entri tu salah ye..

eily farhana said...

nana, xpe ke if kita curang ng nuff? oh kalau xde effect, harus join ni.. kihkih

deqlis said...

dah klik HB...

jom join nie
http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-sayangku-faish.html

good luck n hepy alwayz:)

mamawana said...

Yeah... you klik mine ...I click yours already...

Nisa' Azman said...

dh click ur Hb.. click me back~ ^_^