NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, January 13, 2011

perhatian kepada pemenang voucher PIZZA

yallah sebelum tu aku nak minta maaf banyak2 dekat ariffda..semalam kan aku ada announce pemenang2...ntah mcm mana nama ariffda yang aku cabut tu aku lupe amek gambo kekeke..sorry la ek..almaklumla..assistant saya tu sebok nk curi2 ketas nama2 korang ni..dah tercicir sorang namanye...

ariffda saya minta maaf..nama awak ada sebenarnya dalam senarai tu..kalut mama damia ni ntah camne cicir plak
ariffda awak dapat voucher save Rm9.20 ni tau...

setakat ni aku dah dapat address :
1. iema
2. cik zai penang
3. aanie
4. cik juned
5. atie
6. puan nina
7.shera haifa
8.myra jay


perhatian lagi 5 pemenang..sila emailkan secepat yang mungkin...aku dah siap2 beli setem dah ni..tinggal print nama korang je atas envelope

lagi 5 pemenang yang belom emailkan addres :

1. cutemiut78
2. ariffda
3. cutemum
4.nanakimie
5.umiliza989

aku dah inform kat shoutmix masing2 pasal kemenangan diorang...tapi still blom ada respon minta sape2 kot kenal mereka 5 orang ni tlg inform kat dioarang...takut diaorang tak perasan nama dioarang menang..

3 comments:

Cute MuM said...

uyun dah emeil semalam..
takerlah..
bg add kat fb jer boleh?

umiliza989 said...

salam...umiliza989 dah emailkan semalam...xder terima lg ker...xpe, saya emailkan kembali..dah dapat mention yer,,,,

nanakimie said...

nana da bg semalam sis...huhu....xdapat ek?betul kan email sis nanamrul@yahoo.com?ni pun da anta wat kali kedua...apa2 inform ye sis...