NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, January 10, 2011

perhatian kepada peserta GA PIZZA

hye korang...aku dah terjah semua peserta dah setakat ni....jangan risau wlpon ada yg pandai2 g tepek banner sendiri aku kasi lulus je penyertaan korang tu heheh....

dah terang lagi nyata aku suh tepek gambar voucher pizza tu...ada juga org cari banner sendiri..heheh susah je korang google kan..xpe2 xde hal la seme tu...yang penting korang buat entry pasal pizza tu je...

so far setakat ni semua peserta lulus dengan cemerlang...esok tarikh tutup nye yea..tepat jam 12 malam aku dah tak terima dah sebarang penyertaan dari korang..sebarang surat menyurat tak akan di layan hehehe...

insyallah..kalau aku ada masa, aku akan try annouce pemenang ari rabu, aku try ok....kalau xdan sgt....aku try la dalam minggu ni...hadiah2 plak insyallah aku akan pos secepat yg mungkin..dun worry...akhir kata tq atas penyertaan dari anda...

4 comments:

Mama Zharfan said...

penganjur contest yg berhemah ni hehe

pstt : cute mum dh menang 20 utk bln ni..tabik spring!! :)

eT said...

ngeh3...
baek puan nana... :)

kakyong said...

kakyong dah tampal banner yg betul kan... ;)

hqfizulhqkim said...

doakan saya menang :)

nak gak menang.haha.

all the best pilih pemenang. :)