NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, January 4, 2011

Saatku Milikmu Contest

nak join klik banner

aku suka gambar ni sebab amrul malu2 kucing..sebab time serah mas kawen ni kan tok kadi mengusik kami..tok kadi suruh amrul cakap :
"kanda serahkan mas kawen sebanyak RM80 kepada dinda"
pastu tok kadi suh aku jawab :
"dinda terima mas kawen dari kanda sebanyak RM80 tunai.."
hahah geli geleman plak nak berkanda dinda heheh..pastu orang2 lain pon bantai gelak dalam surau tu cuba tengok muka masing2 tengah gelak..nak2 abang aku yg duduk tengah2 kepala botak tu kemain besar lagi dia gelak hehehe...

kami berdua berkenalan pada 11.8.1999 (aku still ingat lagi date ni) kami berjumpa di sekolah cochrane sebab ada latihan untuk perarakan hari merdeka(masing2 datang dari sekolah berlainan)..masa tu kitaorang form 4 ..kami xde la bercinta dari sekolah..cuma berkawan baik selama 4 tahun & akhirnya baru bercinta...pastu bertunang & berkawen.nak baca kisah mcm mana kitaorang kenal klik SINI

5 comments:

Cute MuM said...

betul.. geli bila diorang suh cakap kanda dinda..
tok kadi siap suh pegang hujung jari masing-masing.. pastue pandang kamera, senyum!!

terus nak tergelak kami berdua..

Myra Jay said...

Hehe, kelakar je kan bila kena camtu..
Bukan pe tok kadi nak bg kita hilang nerves tu..

BTW, penyertaan lulus & Gud Luck ye.. :)

Mama Zharfan said...

cute pic+citer nana ni. good luck yer!!

Nana said...

uyun-haha korang pon kena mcm tu ke mmg geleman kan tiba2 nak kanda dinda

myra-tu la nye kdg2 diorang saje ngusik xmau kita nebes

mz-heh tq yea

Myra Jay said...

Dtg sini klik2 kat sini sbg penghargaan join my contest.. :)