NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, January 13, 2011

suatu ketika dulu 1st contest bersama annurkasehcollections

nak join klik banner

suatu ketika dulu...gambo ni diamik utk dimuatkan kedalam majalah sekolah tahun 2000. akulah orang yang bertanggungjawab untuk design layout page untuk dihantar ke sidang ridaksi bagi pertandingan gambar kelas terbaik.

&
hasilnye??gambar yang aku reka designnye ni menang Tempat ke-2!!
alhamdulillah...dapatla cash RM150.00..dengan duit kemenangan yang aku dapat..aku belanja kawan2 kelas g makan mekdi,.kebetulan time cikgu announce tu ramai yang tak datang sebab akhir tahun seme monteng...so tinggalla 10 orang yang bertuah dapat g makan mekdi ngan aku kat belakang sekolah heheh.....

****************************

gambar selingan bukan untuk contest...nak tunjuk hasil dari gambar diatas yang dimasukkan dalam satu page jadi mcm ni

5 comments:

mummy_ayu said...

wah..sweet jer kenangan zaman sekolah kan? zaman belajar la, zaman yg paling best sekali..apa pun good luck for this contest!!!

annurkaseh collections said...

salam nana...1stly terima kasih krn sudi join....saya dah semak...tapi masih ada syarat2 yg xlengkapla nana...boleh semak semula tak...


http://annurkasehcollections.blogspot.com/2011/01/suatu-ketika-dulu1st-contest-bersama.html


tq..

AkmaFaizal said...

wah.. siap blanja kawan2 tu.. bestnyerr.. good luck tuk contest ni

Nana said...

ayu- btol2 zaman blaja plg bez sekali
tq

annurkaeh-ok say dah edit

akmafaizal-heheh dah tu xtau nk wat apa duit tu...enjoy la heheh

annurkaseh collections said...

salam..

nana sy dh semak..semua bereh.

LULUS!!
cerita dan fhoto yg menarik...
good luck..ya.